18.11.11

hm "shoppailua"

Täällä on käytännössä jo kesä ja kaikki kaupat ja lehdet pursuavat ihania kesävaatteita. Samaan aikaan luen kuitenkin paljon suomalaisia blogeja, joissa on taas ihania syys/talvivaatteita, joista inspiroituu väkisinkin. Tuntuu siis kuin eläisin ajatuksissani kahden vastakkaisen kauden muotia samaan aikaan.

Tykkään aina selailla netissä kaikkia eri merkkien mallistoja ja muotikuvia. Nyt sitten päädyin pitkästä aikaa hm:n sivuille ja keräsin ihan leikkimielessä ostoskoriin tavaroita. Täällä Australiassa ei muuten ole yhtään hm:n liikettä, mikä on toisaalta hyvä. Hm:n vaatteeni ja esimerkiksi rantakassini ovat täällä suorastaan uniikkeja ja toisaalta tulee osteltua enemmän niiden merkkien vaatteita, joita ei taas Suomesta saa.

Tuntuu että nettikaupan valikoimat ovat  kasvaneet hirveästi tai sitten tunne johtuu siitä, että ennen sitä tuli kytättyä niin paljon ahkerammin että uutuuksiakin tuli vain ripotellen. Tein kuitenkin huvikseni muutaman kollaasin kivoista vaatteista.




Leikkishoppailu on aika kivaa kun ottaa huomioon, että siinä ei tarvitse miettiä maksavatko tuotteet liikaa, kaikki näyttävät päälläsi varmasti hyvältä, ei tule morkkiksia jälkeenpäin ja voit saada ihan mitä ikinä haluat. Lisäksi sitten kun pääsee oikeasti shoppailemaan, tietää paljon  tarkemmin mitä ja juuri millaista haluaa, eikä tule sitten tehtyä niin helposti virheostoksia tai turhuuksia.

Mitä te tykkäsitte noista? Omistatteko joitakin niistä? :)

Kuvat: hm

8 kommenttia:

  1. Kivoja kollaaseja :) Itse luulen omistavani tuon karvakauluksen alimmaisesta kollaasista :) Tuo Versacen oikeanpuolimmainen rannekoru on kyllä kaunis :)

    VastaaPoista
  2. Karvakaulus on varmasti kiva kun sitä on helppo vaihdella eri takkeihin. :) Tuo rannekoru on kyllä hieno ainakin kuvissa ja tuntuu, että se on ollut tänään vaikka kuinka monessa blogissa. Itse tajusin vasta jälkikäteen, että ehkä tämä ei ollut paras päivä tälle postaukselle ja tuolla otsikolla, koska otsikko saattaa olla hieman harhaanjohtava.. ;)

    VastaaPoista
  3. Minä en kykenisi tuohon leikkishoppailuun! Voisin "vahingossa" ostaa kaiken tai saisin vain pahan mielen. Pitäisi ehkä harjoitella ja kasvattaa luonnetta... :) Mutt ihania "ostoksia" olet tehnyt. Nuo alimmaiset isot sormukset ovat kauniita, vaikka en yleensä pidä noin suurista sormuksista.

    VastaaPoista
  4. Mä olisin halunnut nuo Versace for H&M kiiltonahkasandaalit, mutta ne ehtivät loppua nettikaupasta ennen kuin edes pääsin koko sivuille. Onko nuo kaikki vaatteet H&M:ltä? Ensimmäisen kollaasin alarivin keskimmäinen paita on tosi hieno.

    VastaaPoista
  5. Hienot kollaasit! tuo kullan värinen hapsumekko oli enemmänkin ruskea kaupassa. Jännää ettei sieltä löydy H&M, Italiaan niitä on tullut vähitellen lisää..
    Versacen rannekoru olisi kelvannut mutta ne loppui heti, mekkoja en ole ostanut jos ne vaikka alennetaan joulun jälkeen

    VastaaPoista
  6. Susanna: Tässä kohdin ei onneksi ollut mahdollisuutta "vahinkoihin" ja sama oli kun yksi päivä "shoppailin" Pradaa.. ;) Itse taas pidän suurista sormuksista, mutta sitten ne jäävät kuitenkin aika vähälle käytölle. :/

    Hanilo: Kuulin että sivut olivat muutenkin aivan tukossa ja jopa kaatuilivat. :( Kaikki ovat hm:n sivuilta ja esimerkiksi juuri se paita on trikoisssa. :)

    Susanna89: Niin, itse ainakin luulin aikaisemmin, että ketju löytyy käytännössä kaikista länsimaista. ;) Niitä voi hyvin tullakin, muistan että samansuuntaisesti kävi ainakin edellisen malliston kanssa. :)

    VastaaPoista
  7. Arvaa kuinka vaikeaa on olla ostamatta ku nyt tullu kaikkea kivaa myymälään :( oon kytänny joka päivä netistä noita Versacen tuotteita ja nyt ilmeisesti sieltä olis tulossa se iso sormus ja korsetti.. Mekot oli jo loppunu mut eiköhän kohta tuu sit taas se palautus buumi niin mä olen kärppänä tilaamassa ;D

    VastaaPoista
  8. Voin kuvitella että jokainen päivä on sulle taistelua! :D Kiva että sait jotain tilattua, onko se korsetti se kukallinen? Se kyllä varmasti sopii sulle tosi hyvin. :) Kyllä niitä varmasti vielä tulee takaisin kun ei kaikki vaan sovi tai istu kaikille, haluun kyllä kuulla sitten heti mitä olet saanut! :D

    VastaaPoista

Ilahduta minua kommentillasi ja kiitos ajastasi! :)