28.9.12

Belle Du Jour

Eräs pitkäaikaisimmista materialistisista haaveistani täyttyi lomamme ainana sillä sain viimeinkin ostettua itselleni YSL:n Belle Du Jour clutchin. Olen haaveillut juuri tästä kyseistä laukusta pienen ikuisuuden ja katsellut siitä varmaan satoja kuvia netissä. Nyt ostin sen YSL:n Singaporen liikkeestä itselleni syntymäpäivälahjaksi. :)
Laukkua oli mitä ihanimmissa erilaisissa väreissä ja hipelöin mm. erästä kultaista versiota hyvinkin pitkään. Pidin kuitenkin pääni ja ostin se minkä olin suunnitellutkin eli mustan kiiltonahkaisen. Vaikka muutkin värit olivat ihania, halusin laukun jolle oikeasti tulisi käyttöä, olisi helppo yhdistellä asuun kuin asuun, ja joka ei näyttäisi vaikka 10 vuoden vanhentuneelta ja selvästi jonkin aikakauden jutulta. Musta vastasi siis kaikkea sitä mitä halusin ja se on niin täydellinen! Loman aikana se ehti saada jo 5 eri käyttökertaa. Oli päälläni mitä väriä tahansa, niin se sopi asuuni aina. :)
Laukun olisi voinut tilata myös YSL:n nettikaupasta, mutta halusin ehdottomasti hypistellä laukkua omin kätösini, jotta varmasti hahmotan mitä ostan. Onneksi se olikin juuri sellainen kuin odotinkin tai oikeastaan vielä parempi. Se pitää muotonsa (edoton vaatimus) ja sen sisälle mahtuu yllättävän paljon tavaraa. Joskus aikaisemmin ihastelin Mulberryn Daria Clutchia, mutta se ihastus karisi kun näin sen ensimmäisen kerran liikkeessä. Se on aivan mahdoton lötkö vaikka muuten kaunis onkin.
Miinuksia on laukusta hankala keksiä, mutta jos jotkut tykkäävät hihnallisista, niin tässä sitä ei ole. Itse en ole kokenut hihnaa tarvitsevan. Toinen voisi olla se, että kiiltonahkaan jää helposti sormenjäljet, mutta nekin katovat välittömästi pienellä pyyhkäisyllä ja muutenhan materiaali on aika likaa hylkivä eli sekin kääntyy plussaksi kauniin ulkonäön lisäksi.
Olen aina ajatellut, että jos saisin käyttää koko loppuelämäni vain 5 eri laukkua, olisi tämä ehdottomasti yksi niistä. Se on täydellinen ikääntymätön klassikko ja sen takia odotankin meille onnellista yhteistä loppuelämää. :)

12 kommenttia:

  1. Se on niin hieno lauku!! Todellakin pitkäikainen ja teille tulee varmasti monen monta yhteistä vuotta. :)
    Onnea hienosta hankinnasta! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos muru ja varmasti on tosiaan pitkäikäinen :)

      Poista
  2. Tosi hieno! Ja vielä kiiltonahkaisena, hyvä valinta! :)

    Kopioin sulta muuten törkästi tuon kyselyn omaankin blogiin ;D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Rakastan kiiltonahkaa ja mielestäni se on aina mielenkiintoisemman näköinen. :) ja ihan hauskaa että kopioit. :D Vähän aina mietityttää että kuinka tuntematon oikeasti sitten onkaan. ;) Harmi vain että aika vähän on vastaajia ollut suhteessa kävijämääriin.

      Poista
  3. Ihana!! Mäkin haluaisin tuon vielä ennenkun valmistus lopetetaan:/ Värinvalinta olisikin ehkä ongelma;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei kai sellaista olla tekemässä vai oletko kuullut jotain? Mutta kiitos ja värejä on kyllä kyseisellä mallilla miljoona. :)

      Poista

Ilahduta minua kommentillasi ja kiitos ajastasi! :)