28.10.12

Haukotus

Olen ollut koko viikonlopun todella väsynyt. Nukkunut pitkään, nukkunut päiväunia ja mennyt aikaisin nukkumaan. Toisaalta joskus on hyvä levätäkin. Viikot ovat olleet kiireisiä, olen viimeisinä viikonloppuina ollut menossa vaikka missä ja seuraavat viikonloput ovat myöskin jo täynnä ohjelmaa. Eilen siivosin kotia, kävin lähikadulla ensin syömässä ja sitten kahvilassa mieheni kanssa. Illalla kävimme erään ystäväpariskunnan luona kylässä. Oli itseleivottua mustikkapiirakkaa, kahvia ja teetä. Lisäksi pelasimme 6 hengen porukalla muutaman erän ristiseiskaa. En ole sitäkään pelannut ties milloin, mutta miten kivaa se olikaan. Joskus kaikkein pienimmät asiat voivat tehdä todella iloiseksi.
Tälle sunnuntaille oli lupailtu kaunista säätä ja olin suunnitellut retkeä Royal Botanical Gardensiin. Se on aivan ydinkeskustan kupeessa oleva lähes 40 hehtaaria laaja ja upea puisto. En ole ehtinyt tutustua kuin aivan pieneen osaan siitä ja ajatus pienestä puistoretkestä kauniina sunnuntaipäivänä tuntui ihanalta.
Tänään olin kuitenkin yhtä väsynyt kuin eilenkin. Heräsin joskus 9 aikaan, mutta menin pian takaisin sänkyyn ja nukuin puolillepäivin. Sen jälkeen aloin valmistautua  ja meikkailla, mutta koko tämän ajan aloin tuntea päänsärkyä mikä koko ajan vain paheni. Lopulta luovutin, otin migreenilääkkeen ja menin takaisin sänkyyn. Koko tämä kaunis ja upea sunnuntai päivä on siis mennyt sisällä kököttäessä ja lähimmäksi puistoa olen päässyt katselemalla vanhoja vuosi sitten ottamiani kuvia siitä. :(
Onneksi mahdollisuuksia vaikka moniin uusiin puistopäiviin riittää tulevaisuudessa. :) Ensiviikonloppuna olisi kuitenkin taas edessä Great Ocean Road (Great Ocean Road, Great Ocean Road II) moottoripyörän kyydissä. Toivottavasti ei sada! Sää näyttää kuitenkin ihan suht lupaavalta ja pienet sadepilvetkään eivät pelota. Monesti ne saattavat täällä käytännössä tarkoittaa sitä että, jossain päin Melbournea sataa 5 min ja se oli siinä.. ;) Täällä tulee oikeasti tarkkailtua symboleita enemmän ennustettuja sademääriä milleissä.

Miten teillä on viikonloppu mennyt ja mitä olette puuhailleet? :)

2 kommenttia:

  1. Harmillista tuo mikreeni! Paranehan ja uudella yrityksellä sitten puistoreissulle! :) Ihanan kuuloinen ilta ystäviesi kanssa!

    Lepäile nyt,kroppa on siitä viisas,että kun se kaipaa lepoa,se pakottaa sänkyyn ikävillä oireilla,kuten nyt mikreenillä. Ei kivaa,mutta välttämätöntä se lepokin on. (Itsellä myös mikreeni-ilta oli kuluneella viikolla ja kaiken kiireen keskellä oli vain pakko levätä.

    Parempaa ensi viikkoa! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ihanasta viestistä. <3 Sain onneksi lääkkeillä pysäytettyä ettei mitään kamalaa kohtausta tullut, mutta sellainen jomotus jäi silti. Ikävää että itsekin kärsit niistä.

      Nyt viikonloppuna on tosiaan tullut levättyä että eiköhän ensiviikosta tule todella kiva! :) Kivaa ja kiireettömämpää viikkoa myös sinulle. <3

      Poista

Ilahduta minua kommentillasi ja kiitos ajastasi! :)