18.10.12

Uutta kuontalossa

Sain viimeinkin eilen käytyä kampaajalla. Olen haaveillut siitä jo muutaman viikon, mutta kun on olevinaan ollut niin paljon kiireitä etten sitten ole ehtinyt. Latvani olivat niin karmeassa kunnossa etten kestänyt niitä enää itsekään vaan esimerkiksi töissä tasottelin niitä jo itse. Hiusstylistini Dario oli tämän kuulleessaan aivan kauhuissaan. :D Tykkäsin sinällään kaksivärisistä hiuksistani, mutta tuntui että oli aika palata siihen omaan eli tummaan väriin. 

Eli mitään ihmeellisempää en tehnyt kuin värjäsin yksivärisesti tummaksi ja leikkautin latvoja useamman sentin. Dario ehdotti myöskin pitkää polkkaa, joka olisi edestä pidempi mutta takaa lyhyempi. Sekin kyllä kiehtoi ajatuksena ja jotain kyllästymistä omiin hiuksiin on ollut pidemmän aikaa. Ongema siinä on se, että silloin en saa hiuksia kunnolla kiinni ja parhaimmillaankin vain alaponnarin. Pidän kuitenkin hiuksia aika paljon kiinni ihan kätevyydenkin vuoksi. Päätin jättää idean polkasta hautumaan. Haastetta kampauksiin ja leikkauksiin tuo se, että hiuslaatuni on todella ohutta. Parhaimmillaankin ollessaan ponnarilla, on ponnari suunnilleen peukaloni paksuinen.
Toinen hiuksiin liittyvä juttu on se, että sain viimein ostettua itselleni Tangle Teezerin. Sen harjan, jota on mainostettu varmaan miljoonassa blogissa viimeisen parin vuoden aikana. Minun piti ostaa se jo ennenkuin muutin tänne Australiaan, mutta jotenkin en sitten siinä hässäkässä ehtinytkään. ;) Täällä googlettelin enkä löytänyt jälleenmyyjiä eli ajattelin ettei sitä maahantuoda tänne. Nyt kun olin elokuussa Suomessa kiertelin ympäri Lahden kampaamoita kyselemässä sitä. Epäonnekseni maahantuoja oli kuitenkin juuri mennyt konkurssiin ja se oli jokapaikasta loppu.

Nyt tuntuu että viimeisen parin viikon aikana koko Tangle Teezer mania on räjähtänyt uudelleen blogimaailmassa. Liekä maahantuoja käynnistänyt jotain kampanjaa? ;) Uhriksi jouduin kuitenkin jälleen ja mietin jo, että voisiko joku tänne pian saapuva kaverini tuoda sellaisen tullessaan. Eilen kuitenkin päädyin taas googlettelemaan ja ensin näytti ettei niitä saa edelleenkään kuin tilattua postin kautta. Sitten kuitenkin iskin kultasuoneen! Selvisi että n. 100m päässä kotonani oleva kampaamo myy niitä! :) Kävelen sen ohi monta kertaa viikossa ja tänään poikkesin sisään ostamaan oman ihmeharjani. :) Onneksi heillä oli vielä juuri se värikin jonka halusin.
Minulle on sanonut jopa kaksi eri kampaajaa, että minulla on takkuuntuvin hius johon he ovat törmänneet. Eli jos tämä harja on yhtään maineensa veroinen, niin minä jos kuka sen tarvitsen! Innolla odotan testailua. Tänään sen tosiaan vasta ostin ja ainakin ensikokeilulla sileään tukkaan, tuntui se todella mukavalta päänahkaan. :)

6 kommenttia:

  1. Tykkään!! Ja kannatan pitkää polkkaa, se sopisi sulle tosi hyvin! :)
    Hah hah, ai säkin tasoittelet itse hiuksiasi töissä :D Mä huomasin just eilen yhden epätasaisuuden ja napsaisin (omasta mielestä) tasaiseksi. Joo-o.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pitää miettiä. Ala-asteella kuljin polkassa vuosia, mutta ehkä tämä olisi vähän erilainen. ;) Itsekin nimenomaan "tasoittelin", voi olla että lopputulos päinvastainen. :D Hyvä etten ole ainoa. ;)

      Poista
    2. Mäkin "tasoittelen" omat hiukseni..ja ne näyttääkin siltä.. en raaski käydä kampaajalla :)Sun uusi look näyttää hyvältä! Jee löysti Tanglerin :)
      Mukavaa päivää!
      <3:lla Rituli

      Poista
    3. hih hih, mihin me enää kampaajia tarvitaan. ;) Sulla on kyllä niin ihanan paksut hiukset että niissä ei helposti mikään epätasaisuus edes näy. :) Ihanaa päivää sinullekin! <3

      Poista
  2. Mä kannatan myös siis polkkaa :) Tumma väri on kyllä sun väri!

    VastaaPoista

Ilahduta minua kommentillasi ja kiitos ajastasi! :)