22.10.12

kopoti kopoti

Nyt ovat ensimmäiset laukkakisat koettu. Kyseessä olivat pienet maalaiskisat New South Walesissä ja ensikosketus laukkakisamaailmaan oli siis helppo. :) Sää oli onneksi mahtava. Aurinkoa riitti ja oli lämmin muttei liian kuuma.
Etukäteen minua jännitti vähän oma pukeutumiseni, koska en ollut tosiaan ikinä ollut vastaavassa tapahtumassa ja tämä kisa liittyi osittain työhöni, joten halusin eniten sen takia olla etiketin mukaisesti pukeutunut. Oma asuni oli kuitenkin aika nappi valinta. Yksinkertainen väreiltään, mutta kuitenkin tarpeeksi juhlava. Fascinaattoristani sain kehuja muilta ja pari tapahtumaan palkattua valokuvaajaa jopa kysyi saisiko ottaa minusta kuvan. Toivottavasti ne onnistuivat yhtään paremmin kuin ne pari kuvaa mitä mieheni nappasi minusta.. ;)
Muuten pukeutuminen tapahtumassa oli hyvin kirjavaa. Osa oli pukeutunut hyvinkin hienosti ja varsinkin kutsutut vieraat. Paljon näkyi kuitenkin myös ihan farkkuja ja jopa shortseja. Kyseessä ei kuitenkaan ollut mikää Melbourne Cup, joten rentous sopi tapahtumaan hyvin.
Naisille oli oma fashion kisa mikä oli hauska ohjelmanumero.


En ole ikinä ollut mikään heppatyttö vaikka ihan kivoja eläimiä ovatkin. Tietämykseni niistä on siis 0. Niitä oli kuitenkin kiva katsella sillä ovathan ne hienoja ja isoja eläimiä. Oli myös hauskaa kuulla kavioiden aiheuttamaa jymyä ennenkuin edes näki itse hevosia niiden kisatessa.
Ja koska kyseessä olivat hevoskisat, oli erittäin olennainen juttu tietenkin vedonlyönti. ;) Mekin innoistumme lyömään vetoa mieheni kanssa. Minä sain valita hevosen ja valitsin hevosen nimeltä Storm Danger. Muut tutkivat lehtisistä hevosten voittorahoja, sijoituksia aikasemmissa kisoissa ym., mutta minä valitsin hevosen pelkästään sen nimen perusteella. Pelkkä kerroin kuitenkin jo kertoi ettei kyseessä ollut ehkä voittajasuosikkeja, koska se oli koko lähdön selvästi korkein ja se oli 10.
10$ Stormille!
Siinä hän on!
Noh, yllättäen Storm Danger ei voittanut! :D Yksi kavereistamme pilkkasi juuri ennen lähtöä kuinka Storm oli saanut aamulla halvauksen ja oli itseasiassa ainoa hevonen joka oli jouduttu paareilla kantamaan lähtöpaikalle.. Olin kuitenkin todella ylpeä Stormin sijoituksesta joka oli lähdössään kolmas! Ei ollenkaan hitain hevonen ja oikeasti kerrointaan parempi. You GO Storm! :)

Koska pelaaminen on niin koukuttavaa.. ;) Löin vielä toisen kympin vetoa toisessa lähdössä. Tälläkään kertaa en tutkinut hevosen juoksuhistoriaa vaan valitsin sen nimensä perusteella. Sen nimi oli Outside, joka on mielestäni melkein kuin Outsider ja minun kävi hevosta sääliksi jos raukka kokee olonsa aivan ulkopuoliseksi.
Ilmeisesti Outside ei ollut sekään aivan lähtönsä voittajasuosikkeja kertoimen perusteella, mutta kuitenkin melko hyvä, koska hänen kertoimensa oli 3. Ja niinhän siinä kävi, että Outside voitti lähtönsä! :D

Lavastekuva.. ;)
Ja todelliset voittorahat.. ;)
huomatkaa hevonen
Oli ihan todella kivaa ja rahallisesti jäin vielä voitolle. ;) Maalaislaukkakisat olivat todella kivat, mutta innolla odotan myös Melbourne Cup kisoja. Ne tulevat olemaan todella erilaiset pukeutumispoliiseineen ja niissä juoksevat maan parhaat ja nopeimmat hevoset.
Until the next time.. ;)

2 kommenttia:

  1. Kylläpä neito on ollut upeana matkassa <3 Onneksi et sentään koko omaisuutta pelannut voitonhuumassasi ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos <3 Joo, onneksi tajusin lopettaa kun olin vielä voitolla.. ;) :P

      Poista

Ilahduta minua kommentillasi ja kiitos ajastasi! :)