10.10.12

Hullut Päivät 10.-14.10.2012

Selailin ihan itseäni viihdyttääkseni Stockmannin Hullut Päivät nettikauppaa ja kuvastoa netissä. Kyseessä on jotenkin niin legendaarinen tapahtuma, että iteänikin se kiinnostaa vaikkakin en ikinä ole paikanpäällä ollut ja en tule olemaan tänäkään vuonna. Olen kuullut tarinoita kuinka ryysis on sanoinkuvaamaton ja ihmiset tulevat aivan hulluiksi. Naiset repivät rumaa huivia kappaleiksi siitä riidellessään, koska se on nyt niin hyvässä tarjouksessa ja niin edelleen.. ;) Myöhemmin Helsingin katukuva alkaa täyttyä keltaisista kasseista ja sama varmaan muissa kaupungeissa, joissa kyseinen tavaratalo nykyään on.

Itse en kyllä kuvastosta ihan hirveästi mitään mielenkiintoista löytänyt vaikka oikein annoin luvan itselleni valita kaikkea vähän tyhmääkin, koska tämä on vain ajatusleikkiä. Toisaalta ehkä osansa oli silläkin, että Hullujen Päivien kuvastoa ei ollut hirveän hyvä selata netissä.

Tässä kuitenkin oma "ostoslistani":
Listassa on kaikkea itselleni uutta, mutta myös vanhoja suosikkeja kuten Estee Lauderin Body Performance deodorantti sekä Lumenen Vitamin C+ -sarjan tuotteia.

Arvaako kukaan mikä on listalla minua eniten kiinnostava juttu? 
Se nro. 1, jonka takia voisin jopa lähteä Hulluille Päiville jos sattuisin kulmilla olemaan? :)

Onko teillä mitään juttuja mitkä kiinnostavat teitä? :)

2 kommenttia:

  1. Itse taidan jättää hullarit väliin tänä vuonna. Sitä vain keksii tarvitsevansa kaikenlaista, kun halvalla saa.. :D
    Kosmetiikasta on joskus ihan hyviä diilejä, mutta oma meikkipakki on tällä hetkellä hyvässä kuosissa. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinhän siinä usein käy juurikin kun ajattelee, että "säästää" tai itse monesti haksahdan kylkiäisten lumoamana mitkä nekin saattavat olla turhia. ;) Kosmetiikkaa sinulta varmasti löytyykin paljon, kävin katsomassa kivaa blogiasi. :)

      Poista

Ilahduta minua kommentillasi ja kiitos ajastasi! :)