8.10.12

Uutta paria etsimässä

Olen aikaisemmin ohimennen maininnut, että minulla on etsinnässä se täydellinen kenkäpari alkavaan kesään. Vaatimukset eivät ole yhtää sen pienemmät kuin seuraavat:

- mokkanahkaa
- värinä pastellinsävyinen vaaleanvihreä tai aavistuksen verran turkoosiin taittava
- pieni korko
- ei missään nimessä kitten heeliä
- suljettu kärki 
- ei toe cleavagea
- mantelikärki (ei ehdoton)
- aitoa nahkaa (ei ehdoton)

Olen tajunnut, että minulta puuttuu kokonaan välimallin korkokengät. Kenkäni ovat joko korottomia eli lähinnä ballerinoja tai sitten korkokenkiä, joissa korko on yli 10cm. Korkkareitani on kiva pitää iltamenoissa tai juhlissa, mutta ei niillä lähdetä esimerkiksi viideksi tunniksi kaupungille shoppailemaan. Luulen myöskin, että ajoittaiset alaselkäongelmani johtuvat osittain siitä että käytän niin paljon ballerinoja, koska selälle pieni korko olisi parempi.

Olen nyt jonkinaikaa aktiivisesti metsästänyt haluamiani kenkiä, mutta kaikissa on aina jotakin vikaa. Yleensä se on liian korkea korko tai sitten väärä värisävy. Sinällään kaupoissa on nyt paljon mokkanahkakorkkareita eri väreissä eli luulisi ettei tehtävä aivan mahdoton ole.

Näistä yksikään ei ole se unelmakenkä, mutta antavat ehkä suuntaa mitä haen. Lähimpänä on ehkä vasemmalla keskellä oleva kenkä, jonka korko olisi aika ideaaliarkikäyttöön. Värikin on aika hyvä vaikka alunperin olenkin haaveillut jostain vähän vihreämmästä.

Saa nähdä toteutuuko tämä haave ikinä. Nyt etsin nimittäin jo kolmatta vuotta sitä täydellistä saapasparia. :D

7 kommenttia:

  1. I feel you!

    Löysin täydelliset mustat saappaat viime talvena Jenkeistä!:) mutta noi sopivat korot on aina se ongelma! Käytin yhdet vagabondit ihan loppuun kun ne oli niin täydelliset koron puolesta ja niiden jälkeen en oo löytänyt yhtä hyviä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sinä onnekas! Itse olen kolunnut niitä saappaita nyt jo neljältä mantereelta tuloksetta. :D Vagabondilla on kyllä hyviä kenkiä ja nimenomaan mukavia jalalle. Pitäisi katsastella sitä merkkiä useamminkin. :)

      Poista
  2. Sama täällä, kenkiä kaapeissa kasattain mutta aina sieltä se 'välimalli' puuttuu. Paljon on tosi korkeita ja sitten taas korottomia. Naisten ainaiset ongelmat. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä! :D Ei kokoelma ikinä niin täydelliseksi tule ettei sieltä jotain puuttuisi ja jokaiseen tietenkin hyvät perusteet. ;)

      Poista
  3. Kengät ovat aina ne vaikeimmat ostaa.Välimalli puuttuu multakin.Toivotaan,että oikea pari tulee sua pian vastaan.:D

    Kaunis muuten toi sun profiili kuva!<3

    myuniqueworldoffashion.blogspot.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Kata <3 Luulen että monesti teen itse asian liian hankalaksi kun päässäni on liian tarkka mielikuva siitä mitä haluan. :D Sullakin on siis aivan selvästi uuden parin mentävä aukko kengissäsi.. ;)

      Poista
  4. Onneksi meidän ei tarvitse kuitenkaan huolehtia nyt saappaiden ostosta ;) Tiedätkö, löysin TÄYDELLISET mustat mokkaiset kengut Lontoon Topshopista! Postailen niistä(kin) kunhan opin käyttämään tätä uutta padiani..

    VastaaPoista

Ilahduta minua kommentillasi ja kiitos ajastasi! :)