7.5.13

Uusi takki

Ostin sunnuntaina itselleni uuden välikausitakin ikään kuin vahingossa. Lähdin ostoskeskukseen ostamaan ainoastaan Inglotin irtopuuteria, mutta samalla tuli käytyä muutamassa muussakin kaupassa ja Zarassa törmäsin aivan ihanaan takkiin!
Koko viime talven kuljin täällä ainoastaan bleisereitä takkeina käyttäen. Niiden lisäksi minulla oli urheilu/ulkoilutakki, jota käytin pyöräillessäni töihin tai muuten ulkoillessa. Bleisereillä pärjäsin, mutta kyllä silti välillä oli oikeasti kylmä. Suomen lomalta toin tullessani erään vanhan trenssini mikä on myös kiva talveen. 

Olen nyt silti innoissani tästä uudesta takista! Bleiserit ja trenssi ovat kuitenkin tyylillisesti melko siistejä kun tämä uusi takki on taas huomattavasti rennompi.
Juuri sellainen mikä on varmasti mukava heittää päälle milloin vain. Kangas on ihanan pehmoisen tuntuinen ja siinä on kiva ohut vuori.
Eniten kuitenkin ihastuin siinä heti ensinäkemältä kaikkiin ihaniin yksityiskohtiin. Tekisi mieli kutsua niitä tereiksi paitsi, että ne ovat kangasta eikä nahkaa ja en tiedä täyttävätkö ne siten tereen määritelmää. ;) Hienot ne ovat silti ja tykkään myös ihanan isoista taskuista.


9 kommenttia:

  1. Tosi kiva malli, kelpais mullekkin. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. Kivaa siinä mallissa on sekin, että se on hieman eri näköinen pitää noita vyötärönauhoja tiukalla tai ei. :)

      Poista
  2. Tosi ihana takki, mulla on yksi vähän saman värinen mutta se alkaa olla jo aika vanha. Pitäis löytää joku uusi takki, tällä hetkellä käytän yhtä tädiltäni saamaa takkia ja sitten sitä beigen väristä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sehän se inhottava puoli vaatteissa onkin, että vaikka jostain vaatteesta kuinka tykkäisi, niin ne kuluvat pikkuhiljaa käytössä ja lopulta ne pitää uusia.

      Hyvää onnea takkiostoksille ja beigelle takille vielä lisäikää! :)

      Poista
  3. Oi tollaisen olisin itsekin halunnut. Olen metsästänyt takkia tässä keväällä mutta kivaa ei ole sattunut vastaan. Niinpä jätän operaation suosiolla syksylle kun ei enää oikein paljon takkia tarvitse.

    VastaaPoista
  4. Tuota takkia itsekin Zarassa katselin, mutta kauppaan lopulta jätin. Mutta on se kyllä todella ihana! :)

    VastaaPoista
  5. Kiva takki! Käy varmasti moneen menoon.

    VastaaPoista

Ilahduta minua kommentillasi ja kiitos ajastasi! :)