10.5.13

Asu 10/05/13 Smart Casual

Tänään minulla on eräs työjuttu mikä ei ole Melbournessa ja sen takia ajattelin tehdä tälläisen päivän asu -postauksen suunnitelmallisena ja etukäteen ajastettuna kun en tietokoneelle pääse/ehdi.

Yleensä työssäni voin pukeutua miten lystään ja usein asuni voivat olla hyvinkin rentoja jos vaikka pyöräilen töihin. Välillä on kuitenkin päiviä ja tilaisuuksia, jolloin pukeutumiseen pitää panostaa enemmän. Tämän päiväiseen tilaisuuteen, johon olin saanut kutsun oli pukukoodiksi määritelty smart casual. Täällä pukeutuminen työpaikoilla on monesti paljon muodollisempaa kuin Suomessa ja tuossakin pukukoodissa tulee kiinnittää huomiota enemmän sanaan smart kuin casual. Esimerkiksi farkut yhdistettynä kuinka siistiin paitaan ja bleiseriin tahansa ei toimi ellet halua erottua joukosta todella pahasti.

Vaikka sanotaan, että miehien on helppo pukeutua kaikkiin tilaisuuksiin, niin sanon, että on se helppoa meille naisillekin. Mielestäni klassinen hame + siisti paita on todella toimiva ja riskitön ratkaisu moneen tilaisuuteen.

- silkkipusero: Marc by Marc Jacobs
- hame: Portmans
- laukku: Givenchy (antigona)
- kengät: Tory Burch

Tähän tilaisuuteen oman lisänsä toi vielä vaatimus, että turvallisuussyistä naisilla ei saa olla avonaisia tai korollisia kenkiä. Päädyin siis Tory Burchin Caroline ballerinoihin. Niissä on kauniin koristeellinen logo, mutta se ei kuitenkaan ole yhtä hyökkäävä kuin Revoissa. Laukkuna päädyin Antigonaan sen värin vuoksi, mutta myös ennenkaikkea koon. Koska kyseessä on kuitenkin päivätilaisuus ja smart casual, on mielestäni paras valinta pienikokoinen ja siisti arkilaukku. Ei siis mitään pientä clutchia muttei myöskään mitään armottoman isoa käsikassaraa.

Korut unohtuivat kuvasta mutta olen suunnitellut ruskeaa kelloani kilpikonnakuosisella rannekkeella ja aivan pieniä melko huomaamattomia kultakorviksia. Asuun laitan myös ihonväriset sukkahousut ja jos on viileämpää, niin sitten vielä bleiserin.

6 kommenttia:

  1. Tämä suunnitelma näyttää tosi kivalta. Olisi vielä kiva nähdä se sun päällä kokonaisuudessaan. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Perjantain asusta ei jäänyt todisteeksi kun pari hämyistä kuvaa loppuillasta kännykällä otettua. Ehkä voin silti julkaista jonkun niistä. :)

      Poista
  2. Voi rakkaus tuota laukkua! :)

    VastaaPoista

Ilahduta minua kommentillasi ja kiitos ajastasi! :)