16.3.13

Asu 16/03/13

Päivä valkeni kirkkaana ja aurinkoisena.. Päälleni laitoin seuraavaa:

- paita: Zara
- shortsit: Just Jeans
- laukku: Givenchy (Antigona)
- kengät: Aldo
- kello: Guess

Tykkäään hirveästi tuosta Zaran paidasta, jossa on kultaisia pikkupalloja. Valitettavasti se oli vain aika ryppyinen aamulla kuten kuvassa näkyy ja meillä ei vieläkään ole käyttökelpoista silitysrautaa. Noh, onneksi se oikeni aika pian päällä.. ;)

Aamulla kävin salilla ja sen jälkeen oli aika tylsää, joten soitin eräälle ystävälleni. Päädyimme ensin aamupalalle ja sitten lähdimme shoppailemaan. Melbourne osoitti taas säiden suhteen kyntensä ja kun aluksi minulla oli melkein kuuma, vaihtui sää äkisti. Alkoi satamaan kovaa ja lämpötila tippui samalla rajusti. Sateenvarjoa minulla ei tietenkään ollut, mutta onneksi oli sentään huivi laukussa niin ei tullut liian kylmä. Ainoaksi ostoksekseni monen tunnin kierroksestä jäi viimeisestä kaupasta ostettu villatakki. Liekö sää tehnyt osuutensa siihen ostokseen. Ei ollut kivaa odotella sateessa lipan alla taksia.. En ole varmaan ikinä Melbournessa odottanut niin kauan taksia. Koska satoi kaikki taksit olivat täynnä ja varmasti formulat aika-ajoineen vaikuttivat myös taksien kysyntään.
aamupala

Lopulta onneksi pääsimme ystävälleni, jossa joimme kuohuviinia samalla kun katsemille formuloiden aika-ajojen tynkiä. Ystäväni jatkoi iltaa vielä kaupungille, itseäni alkoi taas väsyttää. Ties mikä unikärpänen on minua puraissut..

9 kommenttia:

  1. Näyttääpäs herkulliselta paahtoleivältä, nom nom! :)

    Hei ja onpa hyvä että sulla oli ystävä joka joi sun kanssa kuohuviiniä! Toista se oli sillon, kun olin kylässä ja Leiskakin oli just hävinny avointen ensimmäisellä kierroksella, yksi pullo oli tyhjennetty, EIKÄ KUKAAN juonu enää sun kanssa :D :*
    Sään vaihtumisesta tuli muuten mieleen, muistatko sen MIELETTÖMÄN tuulen, joka kirjaimellisesti meinasi viedä mut mukanaan? :D

    Leppoisaa viikonloppua ihanainen!!

    Haleja Norpalta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se oli kurpitsamaissileivän palanen, jonka päällä oli avokadoa, persialaista fetaa, chiliä, sitruunaa ja minttua. :P

      Se tuuli oli hillitön, mutta eilen illalla täällä oli vielä pahempi. Hetken jo pelkäsin lähteekö palmut parvekkeelta lentoon. ;) Kai se oli se ensimmäinen syysmyrsky ja merkki siitä että syksy on oikeasti tulossa. ..ja älä muistuta, siinä ei auttauneet edes come on huudot. ;)

      Poista
    2. Mut hei, pointsit ainakin meille huutamisesta, "Come on"! ;) Ja voi, avokado <3 Nomnomnom kuulostaa niin hyvältä tuo kurpitsamaissileipä :)

      Poista
  2. Ihanan pirteä paita! :) ja ohlallaa tuota yhtä kuvaa rouvasta! ♡

    VastaaPoista
  3. Kivan värinen toi paita. Muutenkin kivoja kuvia! Formulakisalähetyksistä näkyi hieman säätä, huh!.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lauantai iltapäivä ja ilta oli tosiaan aika karmeaa säätä. Onneksi pian pitäisi taas alkaa lämpiämään. :)

      Poista
  4. Ihana laukku, Musta toi Antigona -laukku on aivan täydellinen: http://www.farfetch.com/shopping/women/designer-givenchy-antigona-bag-item-10226793.aspx ja oliskohan ko. laukusta ollut joku kiiltäväpintainenkin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin on! Kun näin omani ensimmäistä kertaa Myersin tavaratalossa oli se rakkautta ensisilmäyksellä ja en saanut sitä enää mielestäni. En ollut edes Antigonasta kuullut aikaisemmin mikä nyt tuntuu aika oudolta. :D Siitä alkoi ankara googlettelu ja purse forumilla roikkuminen ja lopulta oli pakko antaa periksi ja käydä ostamassa se. Huomaako, että olen edelleen innoissani.. ;)

      Siitä on tosiaan myös kiiltonahkainen versio ja tuo omanikin on pinnaltaan aika kiiltävä vaikkei kiiltonahkaa olekaan. :)

      Poista

Ilahduta minua kommentillasi ja kiitos ajastasi! :)