12.10.14

Asu 11/10/14

Tämän päivän asu oli todellinen rentoiluasu. Minulla on ollut töissä harvinaisen kiire viikko ja sen takia minun oli mentävä tänäänkin toimistolle vaikka normaalisti teen töitä vain ma-pe. Kun viikonloppu on jo alkanut ja muutenkin on viikonlopun tunnelmissa, ei se tyhjään toimistoon lähtö hirveästi houkuta vaikka meneillään oleva projektini onkin tuonut kivaa vaihtelua ja sitä on ollut kiva tehdä. Pukeuduin siis todella rennosti enkä edes jaksanut meikata koska päivän ihmiskontaktit mieheni lisäksi ovat olleet tänään 0. ;)

Päälle siis löysä ja laatikkomainen villapaita, jalkaan mukavat tennarit ja hiukset vain jotenkin päälaelle kiinni. Jopa laukkuni sattui olemaan se laukuistani ehkä kuluneinen ja eniten elämän kolhima. Se on ihan ihka ensimmäinen Michael Michael Korsin laukkuni ikinä ja muuten ihan ok kunnossa, mutta sininen nahka on paikoittan menettänyt väriänsä. Nahkalaukun värikuluma ei itseäni kuitenkaan hirveästi haittaa, rumempaa on tekonahkaisten laukkujen kuoriutuminen. Pitäisi varmaan ostaa jostain hoitoainetta siniselle nahalle ja antaa laukulleni pieni hemmotteluhoito.

- villapaita: By Malene Birger
- farkut: Forever21
- kengät: Michael Michael Kors
- laukku: Michael Michael Kors (calista)
- kello: Michael Kors
- korvikset: hm
 Joudun vielä huomennakin jatkamaan töitä, mutta saatan mahdollisesti mennä myös käymään eläinfarmilla. Se olisi kivaa sillä rakastan eläinten paijailua ja se voisi olla myös rentouttavaa. Projektini ei ole ollut älyllisesti mitenkään haastava, mutta on vaatinut paljon silmiltä ja myös keskittymistä. Tänään meinasi tulla myös jo migreenikohtaus, jonka sain kuitenkin onneksi lääkkeillä pysäytettyä ennen kuin se meni pahaksi.

6 kommenttia:

 1. Tuo neule on niin upea<3

  http://sofiawilhelmiina.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Se on todella mukava myös päällä.. ;) :D

   Poista
 2. Eikä, nuo kengät on niin täydelliset ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kiva että joku muukin tykkää kullan kimalluksesta. :D

   Poista
 3. Minäkin pidän noista kengistä!

  VastaaPoista

Ilahduta minua kommentillasi ja kiitos ajastasi! :)