5.10.14

Kuvia!

Päivä on ollut rauhallinen ja kiireetön. Lähinnä olen halunnut nauttia kaupungin ilmapiiristä. Yhden ns. turistijutun tein kuitenkin, nimittäin turistibussin! :D Halusin tämän viikonlopun aikana tutustua keskusta-alueeseen syvemmin ja mikä helpompaa kuin hypätä bussiin, antaa jonkun ajeluttaa sinua ympäri kaupunkia siten, että näet kaikki ns. must see -jutut ja samalla kuunnella selostusta niistä.
Bussin kanssa kävi myös melkoinen tuuri sillä odottelimme sitä yhdellä pysäkillä ikuisuuden erään toisen pariskunnan kanssa. Meillä ei ollut vielä edes lippuja ja toivoimme, että voisimme ostaa ne suoraan bussista. Äkisti tämä toinen pariskunta kyllästyi aivan totaalisesti odottamiseen ja ojensi meille lippunsa. Heillä oli kierros jo käytönnössä lähes tehty, joten he eivät enää sitten tarvinneet niitä. Aika todella mukavaa ja säästimme siinä samalla $80.  
 Aritziasta sen verran, että se oli minulle aivan uusi tuttavuus tänne muutettaessa, mutta siitä on tullut yksi lempikaupoistani. Se on kanadalainen ja aluperin täältä Vancouverista lähtöisin. Kannattaa mielestäni ehdottomasti käydä tsekkaamassa jos käy täälläpäin. En tiedä missä muualla liikkeitä on Kanadan lisäksi, mutta ainakin New Yorkissa oli liike 5th avenuella.
 Kierros oli mukava vaikka loppumatkasta auringon laskiessa alkoi tulla jo vähän kylmä t-paidassa ja huivissa ja olisin ehkä kaivannut jo pitkähihaista. Mukava yllätys bussikierroksella oli se, että siinä ei tullut mitään uutta aluetta tai merkittäviä katuja. Oli kivaa huomata, että sitä on sittenkin tullut pyörittyä yllättävän laajasti ja samalla oli kiva muistella mitä kaikkea niillä aikaisemmilla reissuilla oli tehnyt.  
 
Melbournen loman jälkeen täällä tulee varmasti pyörittyä enemmän yksikseenkin sillä pääsemme muuttamaan lähemmäksi. Minusta on tullut ihan todellä nössö autokuski ja juuri juuri uskallan ajaa meiltä töihin mikä on helppoja pieniä katuja ja pätkä motaria. Kun muuttomme jälkeen voin unohtaa autoilun ja pääsen julkisiin käsiksi luulen, että monena vapaapäivänä suuntaan tänne keskustaan. :)

4 kommenttia:

 1. Kävipä hyvä tuuri lippujen kanssa! Kivoja kuvia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin kävi! :) En aluksi meinannut kehdata ottaa niitä ja sanoin, että bussi tulee varmasti aivan pian... ja niinhän se sitten tulikin melkein heti heidän lähtönsä jälkeen.

   Poista
 2. Mahtava idea tuo turistibussiin hyppääminen ja aikamoinen tuuri lippujen kanssa! :) Oot ottanut matkan varrelta todella hienoja kuvia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yllättävän hyviä tuli kun ottaa huomioon, että useimmat noistakin kuvista nappasin liikkuvan bussin kyydistä. :D

   Poista

Ilahduta minua kommentillasi ja kiitos ajastasi! :)