31.10.14

Charles Philip & Milla

Ostin kesällä Jenni Ukkosen blogikirppikseltä pari tuotetta. Kaupat sujuivat todella mukavasti ja helposti vaikka Jenni asuu Lontoossa ja minä täällä Kanadassa. Apuna toimi vielä eräs Helsingissä asuva ystäväni, joka sai vaivannäöstään hyvitykseksenä ulkoiluttaa Millaa parin kuukauden ajan ympäri Helsinkiä. Charles Philipin Shanghai slippersit sen sijaan majailivat pussissa sillä ne olisivat olleet aivan liian isot ystäväni pieneen 33 jalkaan. :)
Olen haaveillut jostain Louis Vuittonin pikkulaukkumallista pitkän aikaa. En ole kuitenkaan halunnut sellaista niin kovasti, että olisin ollut valmis maksamaan uuden täyttä hintaa. Netistä olin myös vähän katsellut käytettyjä, mutta aina vähän epäilyttää se, että kuinka varma voin olla aitoudesta ja varsinkaan Louis Vuittonin kohdalla, joka on ehkä kaikkein eniten laittomasti kopioituja brändejä. Sen takia Jennin blogikirppis oli loistava juttu sillä sain haluamani laukun edullisesti ja tiedän sen varmasti olevan aito.
Olen katsellut näitä laukkuja niiden monikäyttöisyyden vuoksi. Milla on kooltaan pieni, mutta saan sinne vaivatta mahdutettua korttikotelon, kännykän, avaimet ja muutamia meikkejä, mitä enempää tilaa en varsinkaan iltakäytössä edes tarvitse. Toinen syy minkä vuoksi olen tälläistä halunnut on se, että sitä voi käyttää järjestelijänä isompien laukkujen sisällä. Keepallissahan ei ole minkäänlaisia sisätaskuja ja vaikka Gallierassa on pari, olen silti joskus kaivannut enemmän. Niissä molemmissa laukuissa on sisäpuolella metallinen lenkki, johon tuon Millan saa kätevästi kiinni. Myös muutamasta muunmerkkisestä laukustani löytyy sisäpuolelta samanlainen lenkki.
 Tykkään myös siitä miten ketjua voi pitää kädessä eri tavoilla riippuen siitä onko sen kiinnittänyt laukun eri päihin vain samaan.  Laukun laatta on söpö muttei liian hallitseva ja rakastan sen kultaista väriä. Koko laukku on aivan todella hyvässä kunnossa ja kauniisti patinoitunut nahkaosistaan.
Toinen ostokseni oli Charles Philipin Shanghai nimiset kengät. Minähän tunnetusti rakastan eläinkuoseja minkä voisi jo melkein luokitella sairaudeksi. Kun näin kuvan näistä kengistä en voinut enää vastustaa niitä juurikin kuosin, mutta myös mallin sekä söpöjen tupsujen vuoksi. Mielestäni myös poninkarva tuo todella kivaa eläväisyyttä tuohon eläinkuosiin.
Nämä ovat todella hyvät myös jalassa ja pakkasin ne mukaan lomalle kuten myös LV:n Millan. Väittäisin itseäni yleensä melko hyväksi pakkaajaksi (laukkuni usein kevyempi kuin mieheni!), mutta kengät ja laukut ovat heikkouteni. Nytkin mukaan lähtee lomalle peräti 9 paria kenkiä jos varvassandaalit lasketaan sekä 6 laukkua. Toivotaan vain etten osta siellä enää kumpiakaan lisää.. ;)

7 kommenttia:

 1. Itse en ole LV- fani ollenkaan,varsinkin Neverfullit alkavat olla yhtä yleisiä Alepan -kassit.mutta tuollainen pikkulaukku on tyttömäisen söpö.mutta nuo kengät...aivan ihanat.
  -kirsi-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ymmärrän täysin sillä Suomessa ei monellakaan luksusmerkillä ole omaa liikettä ja sen takia mm. Louis Vuittoneita näkyy katukuvassa aivan todella paljon verrattuna ns. samantasoisiin merkkeihin mikä on taas todella tylsää. Päätin joskus itsekin vältellä merkkiä, mutta sen jälkeen lipsahduksia on sattunut jo muutamakin. ;)

   Poista
 2. Norppa ylpeänä ulkoilutti pientä Millaa kesäisessä Helsingissä :) erityisen onnellinen olin siitä, että samalla sain palan sinua koko ajan mukaani! Tosin, olet kyllä päivittäin muutenkin täällä kanssani... <3

  VastaaPoista
 3. Milla on tosi kiva pikkulaukku! Itse mietin aikoinaan pitkään Millan ja Evan välillä, mutta pitkän pohdinnan jälkeen päädyin Evaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eva oli minullakin toinen mitä mietin, mutta sitten sattuman ja mahdollisuuden kautta kotiin tuli Milla. :) Eva on todella kiva myös! :)

   Poista

Ilahduta minua kommentillasi ja kiitos ajastasi! :)