2.11.14

Matkalla

Täällä istuskelen Vancouverin lentokentällä ja odottelen lentoa Los Angelesiin, joka kestää 3h 30 min. Se on puolisen tuntia myöhässä, mutta silti vaihtoaikaa pitäisi jäädä reilu tunti mikä on tarpeen sillä Los Angelesin lentokenttä on yksi karmeimpia vaihtoa ajatellen, jossa olen ikinä ollut. Se on todella vanhanaikainen ja sekava. 
Sieltä hyppään Qantaksen koneeseen, joka lennättää minut suoraan Melbourneen. Sitä iloa kestääkin sitten mukavat 16h ja 50 min. Onneksi Qantas on kakkossuosikkilentoyhtiöni (ykkönen Singapore Airlines), joten matkaan nähden sen tulisi olla suhteellisen mukava lento. Qantaksella on aina hyvät tarjoilut ja myös mukava palvelu. Elokuvia on laaja valikoima, ruoaksi on muutama eri vaihtoehto ja jopa ilmaisia viinejä on pienen listan verran.
Qantaksella sai myös kaksi isoa laukkua ilmaiseksi, joten tavaraakin on kivasti mukana. Noilla pitäisi sitten selvitä seuraavat 2.5 kk. Jos kaikki menee hyvin.. ;) ..niin seuraavan kerran postaankin sitten Melbournesta! :D

Edit: Tässä lentoa odotellessa tein vielä toisen postauksen, jonka laitoin ajastuksella. Se kertoo eräästä päivästäni Melbournessa, joka oli sillä erää niitä viimeisiä. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahduta minua kommentillasi ja kiitos ajastasi! :)