17.11.14

OPI Pure 18K White Gold & Silver

Tämä on ehdottomasti yksi kalleimmista ellei jopa kallein kynsilakka, jonka olen ikinä ostanut. Jouduin jopa vähän miettimään raaskinko ostaa sitä vaikka juuri tätä nimenomaista lakkaa olen metsästämällä metsästänyt eri OPI:n myyntipisteistä. Elän loman takia säästöbudjetilla ja lisäksi jos olisin löytänyt tämän lakan Kanadasta olisi se varmasti ollut puolet halvempi. Mutta en ole sitä sieltä etsimisestä huolimatta löytänyt enkä ole vastaavaa lakkaa löytänyt muilta merkeiltä.. ja väitetäänhän tämän sisältävän aitoa kultaa! ;)
Lakkaa on ollut vaikea löytää sillä se kuului Mariah Careyn erikoiskokoelmaan ja on poistunut kaupoista jo melkoinen tovi sitten. Onneksi löysin sattumalta tämän yhden pölyttyneen pakkauksen lähiapteekistamme.
Lakka sisältää ohuita kultahileitä, jotka ovat kuin lehtikullan palasia. Juuri tämä lehtikultamaisuus erottaa lakan tavallisista kultaisista glitterlakoista, joita olen omistanut jo ennestäänkin. Vannoin itselleni etten osta täältä yhtään kynsilakkaa, mutta olkoon tämä se yksi ja ainoa poikkeus.

4 kommenttia:

 1. Mulla on tuo ja se on kyllä aivan tajuttoman ihana! Aluksi kun hankin sen niin hillosin sitä pitkään, enkä raaskinut käyttää ollenkaan.. mutta onneksi sitten sain järkeiltyä, että käytettäväksihän se on tarkoitettu ja jos en sitä koskaan raaski käyttää en siitä koskaan saa nauttia :) Se on kertakaikkisen upea erityisesti kärkiin tai kynsien juureen liukuen kerrostettuna.. itse asiassa kaavailen vähän, että laittaisin ensi kesänä hääkynsiini tätä kynnen juureen liukumaan haalean vaaleanpunaisen lakan päälle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tiedän! Muistan kun käytit sitä siinä korvakorupostauksessasikin ja jo silloin katselin sitä kateellisena. :D Kiitos käyttövinkeistä ja ideasi hääkynsiin kuulostaa todella upealta!! :)

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Kiitos :) Ihan näin sivukommenttina, niin sorruin tänään taas yhteen ihanaan kynsilakkaan, mutta se jääköön matkan viimeiseksi! ;)

   Poista

Ilahduta minua kommentillasi ja kiitos ajastasi! :)