25.11.14

Kampaajaa odotellessa..

Ja sitä ei onneksi tarvitse odotella kauan, sillä minulla on aika huomiselle. Toisaalta odotan sitä kovasti ja toisaalta olo ihan plääh sillä en ole ikinä tykännyt hiuksistani ja tiedän ettei hiuksistani saa kivoja vaikka mitä tekisin. Mutta jos näistä saisi taas edes hetkeksi vähemmän kamalat...

Tiedän, että asioista joille ei itse mahda mitään on turha valittaa ja aina on henkilöitä, joilla on vielä huonommin, mutta totuus on, että inhoan kampaajalla käyntiä. Se pakottaa minut miettimään hiuksiani ihan kunnolla ja miten toivoton tilanne on niiden kanssa. Ne ovat nimittäin ihan tavattoman ohuet enkä mahda sille mitään.. 
Syön jatkuvasti Priorin kuureja, yritän välttää hiusten turhaa rasittamista ja omistan litroittain ja litroittain aineita, joiden tulisi tuuheuttaa hiusta. Hiustentuuhennoksia eli pidennyksiä olen miettinyt monia kertoja, mutta hassuintahan asiassa on, että niitä ei suositella todella ohuthiuksisille ihmisille. Joo, lyökää vielä lyötyä..  Jos minulla olisi yhtään toisenmallista luustoa kasvoissa olisin leikkautanut lyhyet hiukset jo vuosia sitten. Eri pituisia polkkakokeiluja on useita, onnistuneita ei. 
 
Edellisestä kampaamokäynnistä on jo melkein 5 kuukautta ja nyt sinne on taas ihan pakko mennä. Juurikasvua ei juurikaan huomaa, mutta hiusten väri on vaalentunut ja tietynlainen punaisuus alkanut lisääntyä vaikka aina erikseen mainitsen ettei värisävyssä saa itsessään olla punaisuutta. Eniten kuitenkin häiritsevät latvat, joihin on tullut kaksihaaraisia, mutta ennenkaikkea ärsyttää niiden ohuus hiusten kulumisen ja luonnollisen irtoamisen seurauksena. 
 
Aina haaveilen jostain erilaisesta, mutta varmaan huomenna teen sen saman kuten aina eli latvojen siistiminen ja hiusten värjäys tummanruskeiksi. 
 
Eräs ystäväni kertoi nähneensä täällä mainoksen hiusten Nioxin hoidosta, jonka pitäisi tuuheuttaa hiusta. Ilmeisesti ensin päänahalle tehtäisiin happokuorinta (kuulostaa pelottavalta) ja tämän jälkeen käytettäisiin viikkoja shampoota ja erilaisia hoitotuotteita, joita pitäisi nimenomaan kaikkia hieroa päänahkaan. Jotenkaan en jaksaisi uskoa tämänkään auttavan minua, mutta mielelläni kuulisin kokemuksia jos kellään sellaisia on!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahduta minua kommentillasi ja kiitos ajastasi! :)