10.11.14

OPI with a nice Finn-ish

Kynsilakkoja on kertynyt sen verran etten ole niitä ihan tietoisestikaan viime aikoina ostellut. Pari viikkoa sitten bongasin kaupasta kuitenkin sellaisen lakan mitä en vain voinut jättää hyllyyn. Se kuuluu OPI:n Nordic Collection sarjaan ja on nimeltään OPI with a nice Finn-ish. OPI:n lakoilla on aina hauskoja nimiä ja muita samaan sarjaan kuuluvia ovat mm. Can't aFjord Not To, Do You Have This Color In Stock-Holm, Going My Way or Norway, How Great Is You Dane, Skating On Thin Ice-Land, ym. 

Ostin ainoastaan tuon "suomilakan" ja se oli sellainen etten ihan vastaavaa sävyä omistanut aikaisemmin lainkaan. Se on sävyltään jännä kermaisen pronssinen ja peitti jo kahdella kerroksella kivasti.
Lakka myös kesti kynsillä yllättävän hyvin vaikka rehellisyyden nimissä kynsityyppini on sellainen, että lakat pysyvät hyvin ylipäätänsä. Ostin lakan ja lakkasin kynnet viimeisellä viikolla Kanadassa enkä edes ehtinyt lakata päällyslakkaa. Koko viikko oli yhtä hullunmyllyä sillä toki töissä oli kiireistä ennen pitkää lomaa, mutta kun palaamme Kanadaan tammikuun lopussa, muutamme toiseen asuntoon eli minun piti vielä muuttopakata kaikki tavaramme ja hoitaa ne tilapäisvarastointiin. Lakat kestivät hyvin koko muuttohässäkän, mutta lakat alkoivat olla kuluneet pois kynsien päästä kun pääsimme perille Melbourneen. Siinä vaiheessa halusin päästä jo lopuistakin eroon, mutta jouduin vielä vuorokauden odottamaan matkalaukkujamme ja kynsilakanpoistoainetta.. ;)
Todella kiva ja sopii mielestäni kivasti varsinkin syksynaikaan. Täällä Melbournessa on kuitenkin kesä alkamassa ja sen takia pakkasinkin tänne mukaan aivan erivärisiä lakkoja...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahduta minua kommentillasi ja kiitos ajastasi! :)