28.11.14

The Lui Bar

Meille tuli eilen ystäväpariskunta Brisbanesta vierailulle ja tänään onkin kierrelty taas kaupungilla. Illalla lähdemme vielä Night Noodle Marketille, jossa kävimme mieheni kanssa melkein pari viikkoa sitten. Nyt kun vietämme kotona pientä lepotaukoa, ajattelin kirjoitella postauksen The Lui Baarista, jossa kävimme tänään.
Se sijaitsee toisen Rialto tornin huipulla 55. kerroksessa, 236 metrin korkeudessa ja sieltä on todella kivat näkymät eteläisiin ja itäisiin kaupunginosiin.
Tässä kuvassa näkyy kotini :)
Pariin edelliseen postaukseen liittyen, huomatkaa poninhäntäni paksuus! :D
The Lui Bar on cocktailbaari omine tiloineen, mutta se on itseasissa osa Vue de Monde nimistä ravintolaa. En ole käynyt ravintolapuolella, mutta se on kuulemma melko mukava joskin huomattavan kallis ravintola. The Luin puolella tunnelma on ainakin mukavan rento ja heilläkin on oma snack-menu jos haluaa pientä purtavaa. Me otimme jaettavaksi miniburgerit sekä kirkneestä tehdyt ranskalaiset.

Koska olimme cocktailbaarissa, otin luonnollisesti myös yhden coctailin ja päädyin sellaiseen kuin:
The Lola Montez Spider Dance Fizz 
 In 1855, the infamous erotic dancer by the name of Lola Montez toured the far-flung goldfields of Victoria. The previous Melbourne performance caused such an outcry that the remainder of her Melbourne shows were cancelled for fear that the authorities would close any theaters who dared to book her. However, while the newspapers of Melbourne were showering Lola with scorn, the gold diggers of Ballarat were showering her with gold nuggets, all because of her raunchy spider dance! This legendary routine saw Lola clad in layers of petticoats and skirts, dancing to the slow realisation that her clothes were filled with spiders. Growing ever frenzied, much to the crowd's delight she'd lift her skirts higher and higher, scattering the stage with imitation spiders, and slowly revealing more and more Lola with each movement. We celebrate her tour with French Champagne and seasonal fruit.
Tykkään jos drinkkimenua tehdessä on nähty vaivaa ja oikeasti mietitty omintakeisia drinkkejä ja tarinaa taustalle.
Melbournessa on varmastikin satoja mielenkiintoisia ja omintakeisia baareja, mutta tätä voin suositella jos haluaa nauttia maisemista. Kovin iso se ei ole, joten iltaisin ja varmasti varsinkin viikonloppuisin sinne saattaa olla vaikea päästä ja vielä vaikeampaa saada ikkunapöytää. Ja vaikka kyseessä on baari, on sinne tietty pukeutumiskoodi. Kovin hienosti ei todellakaan tarvitse olla, mutta esimerksi miesten on turha yrittää sisään sandaaleissa. 
Oli kivaa käydä siellä nyt päivänäöllä, viimeksihän kävin siellä illalla kun oli jo pimeää, ja näköjään söin täsmälleen samat asiat (Postaus!). :D

2 kommenttia:

Ilahduta minua kommentillasi ja kiitos ajastasi! :)