29.11.14

Louis Vuitton Shine Shawl

 Ostin itselleni Portlandista tuliaiseksi LV:n kauniin huivin vaikka en joskus aikaisemmin ikinä uskonut hankkivani sen merkkistä huivia. Rakastan ja käytän paljon huiveja, mutten ole ikinä himoinnut LV:n huiveja vaikka kauniina niitä olen pitänytkin. Kun sitten näin jossain livenä shine shawlin beigena, oli se menoa! En vain enää saanut sitä mielestäni..
Halusin ostaa sen Portlandista, koska se oli samalla kiva tuliainen ja se oli myös siellä hivenen halvempi sillä Oregonin osavaltiossa ei ole tuotteissa arvonlisäveroa. Helpointa sen saaminen ei ollut. Ensinnäkin olin työmatkalla, joten minulla oli todella rajoitetusti aikaa päästä kaupoille. Onnistuin kuitenkin jo ekana iltana livahtamaan keskustaan ja suuntasin suoraan LV:n liikkeeseen. 
Kun astelin sisään liikkeeseen tervehti minua yhden tiskin takaa nuori miesmyyjä äärimmäisen tekomaireasti ja samalla katsoi minua päästä varpaisiin äärimmäisen hitaasti pariin kertaan. Minulle tuli välittömästi huonot fiilikset tästä myyjästä. Olin pukeutunut semisiististi ja minulla oli päällä siisti bleiseri, silkkinen paita, mustat farkut ja Aldon glitter tennarini. Koin tämän niin selkeän katsastuksen loukkaavana sillä sillä ei pitäisi olla mitään merkitystä miltä näytän tai miten olen puketunut. Olen lisäksi ollut paljon huonomminkin pukeutuneena merkkiliikkeissä ja saanut todella hyvää ja mukavaa palvelua. Tämän jälkeen hän kysyi olenko etsimässä jotain tiettyä ja kerroin Shine Shawlista beigenä ja myyjä oli aivan pihalla. Hän ei ollut kuullut(!) sellaisesta ja käski minun(!) googlettaa sitä kännykällä ja näyttää hänelle. Hän puuhaili muuta, tuli takaisin luokseni, vilkaisi kännykkääni ja sanoi ettei heillä ole sellaista. Heilautti kättään ylimalkaisesti muiden huivien suuntaan ja tarjosi niitä. Minä halusin kuitenkin juuri sen tietyn huivin, joten asiointi jäi siihen. Koin palvelun todella töykeäksi enkä ole ikinä missään merkkiliikkeessa törmännyt vastaavaan, se oli kuin suoraan jostain elokuvasta. 

Lähdin pois, kiertelin muutamaa muuta kauppaa, menin kahville ja siellä kahvilla mietin edelleen huiviani. Portlandissa on ainoastaan yksi heidän liikkeitään, mutta aloin miettimään josko sen tilata sinne muualta? Minulla oli vielä useita päiviä työmatkaa jäljellä ja päätin kokeilla. Menin liikkeeseen, minua tervehti äärimmäisen iloisesti ja mukavasti yksi naismyyjä. Selitin tilannetta ja hän käveli huivien luokse, aikaisi yhden laatikoista ja kysyi tarkoitanko tätä huivia? Hänellä oli edessään juuri se huivi, jota olin koko ajan metsästänyt! Aivan uskomatonta. 

Loppu myyntikokemuksestä olikin juuri sellaista normaalin mukavaa. Hän asetteli huivia päälleni ja totesin että tykkään siitä yhtä paljon kuin arvelinkin. Koko sen ajan ja kun täyttelin lomaketta juttelimme juuri sellaista mukavaa ja rentoa pientä small talkkia ja fiilis oli todella hyvä. Millainen ero olikaan ekaan asiakaspalvelijaan. Niin töykeä, ylimielinen ja osaamaton eli se ensimmäinen myyjäni, että minun olisi oikeasti pitänyt antaa palautetta. Tuon tason ja hintaluokan merkillä pitää olla parempaa.
Aloinpa taas jaarittelmaan, mutta siis sain kuitenkin sen huivini ja tykkään siitä todella paljon! LV:n huivithan ovat tunnetusti melko arkoja, mutta näiden Shine sarjan huivien tulisi kuulemma olla hieman kestävämpiä. Kun vertaan Fendin huiviini, joka on materiaaleiltaan vastaava kuin LV:n perushuivit, tuntuu tämä shinehuivi karkeammalta mikä varmasti johtuu langasta, jota on käytetty kuviointiin ja mikä tuo sen kiillon. 
Otin huivini mukaan tänne Melbourneenkin ja olen käyttänyt sitä melko paljon t-paidan kanssa jos on ollut viileämpiä päiviä.

6 kommenttia:

 1. Tuo on kyllä kaunis väri. Olipa tökerö myyjä, itse olen saanut aina superhyvää palvelua kaikissa LV liikkeissä missä olen käynyt.
  Minä haluaisin seuraavaksi punaisen LV huivin, jotta saisi hieman väriä mustiin takkeihin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nin minäkin olen saanut. Luulen, että myyjä saattoi olla aika uusi muttei tuolla asenteella ja osaamisella varmaan kauaa säily.. ;) Kirkkaanväriset huivit ovat kyllä upeita tummien talvitakkien kanssa. :)

   Poista
 2. Ihana huivi, ihan täydellinen!!
  xx J

  VastaaPoista

Ilahduta minua kommentillasi ja kiitos ajastasi! :)