3.11.14

Viimeisiä päiviä Melbournessa

Vuosi sitten ennen muuttoani pois Melbournesta tein instagramissa "päiväni" kuvasarjan. Se oli eräs lauantai ja heti seuraavalla viikolla lensin pois.. nyyh..  Ajattelin, että nyt olisi kiva julkaista se sama kuvasarjana täällä blogissa.
Miten jokainen päiväni alkaa? Tietenkin hampaidenpesulla ja "kaunistautumisella". ;) Näiden kuvien perusteella varmaan ymmärrätte miksi tykkäsin niin paljon kanadankotimme meikkaustilasta, että tein siitä jopa sen oman postauksen viikko sitten. Tuossakin Melbournen kodissa oli todella kätevät piilotetut kaapistot (Postaus!), mutta tilaa ei silti riittänyt tarpeeksi, jotta kaiken olisi saanut niihin piiloon.
Tähän on pakko selitellä etten yleensä juo viiniä aamuisin, mutta muistan sen päivän ja sitä kuinka mietin sen olevan viimeinen viikonloppu maassa. Kaapissa sattui olemaan avattu pullo valkoniiniä ja halusin nauttia sitä lasillisen nauttien vielä viimeisen kerran kotimme parvekkeelta avautuvasta maisemasta.
Sen jälkeen matkasimme autolla erään ystäväpariskunnan luo,
Siellä saimme nauttia erinomaisesta brunssista ja mimosoista.
Mutta mikä tärkeintä, sain nauttia ihanasta ja rennosta ilmapiiristä minulle rakkaiden ihmisten seurassa!
Lakkasin ystäväni lakoilla uudet kynnet itselleni.
Sen jälkeen matkasin tramilla keskustaan Federarion Squarille..
..ja siellä olevaan baariin nimeltä Beer Deluxe, jossa näin lisää tuttuja ja kivoja ihmisiä. :)
Vessassa otettu asukuva, josta pystyn vieläkin nimeämään ulkomuistista kaiken.
- farkut: Just Jeans
- Neule: Forever New
- laukku: Michael Michael Kors (hamilton)
- kengät: Jessica Simpson
- huivi: We Are Owls 

Tykkäsin tuosta neuleesta todella paljon, mutta kerran Kanadassa pesin sen huolimattomasti muun pyykin seassa ja siitä tuli neule 6-vuotiaalle.
Sen jälkeen olikin enää jäljellä taksimatka kotiin ja päivän ympyrä sulkeutui jälleen hampaiden pesuun. Se oli rauhallinen, mutta kumminkin niin mukava päivä. :)

En jaksa uskoa, että pääsen tuonne vielä kerran ja mikä ihaninta, pari kuukautta lomastamme saan asua tuolla vanhassa kodissa. En muista ikinä olleeni mistään matkasta näin innoissani ja minä sentään olen matkustanut paljon! Se miten paljon tätä haluan pelottaa vähän sillä olisi kauheaa jos jokin menisi pieleen.. Vaikka Australian rajalla käännyttäisivät takaisin tai jotain.. :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahduta minua kommentillasi ja kiitos ajastasi! :)