16.11.14

Sunnuntai

Vaikka lomalaisena useimmat päivät ovat rentoja, tuntuvat sunnuntait silti sunnuntoilta. Tänään tuntui siis loistavalta päivältä lähteä katsastamaan St Kildaan avattu kahvila nimeltä Finn, johon olen fb:ssä kavereiden päivityksissä törmännut monta kertaa. 
Eikä se ollut suinkaan pettymys! Todella viihtyisä ja mukava paikka ja istuin siellä lopulta varmaan lähemmäs kolme tuntia. Ruokalista oli myös todella kiva ja hyvin ideoitu. Kyseessä on vielä suhteellisen tuore kahvila (muistaakseni n. 4kk) ja jatkossa listalle on kuulemma tarkoitus tuoda myös ns. suomijuttuja kuten pinaattelettuja sekä rieskoja. Tänään oli jäljellä vielä pari korvapuustia ja itsekin herkuttelin sellaisella salaattini jälkeen. 
Illalla taas yhdet ystäväni saivat mukaanlähtemään Night Noodle Marketille mikä on kuun loppuun kestävä tapahtuma yhdessä puistossa lähellä Federation Squarea. Siellä on n. 50 aasilaiseen ruokaan keskittynyttä ruokakojua ja kojujen takana on Melbournen parhaita ja arvostetuimpia ravintoloita aasialaisissa ruokalajeissa.
Nämä ystävät ovat melkoisia kulinaristeja ja jotenkin heidän seurassaan itsekin heittäydyn kokeilunhaluisemmaksi kuin yleensä vaikka ruuassa kaikkea muuta kuin nirso olenkin. Kokeilin ja jaoin montaa eri annosta näiden kesken, mutta ehdoton suosikkini oli Soft Shell Crab Burger, jossa pehmeäkuorinen rapu oli lähes kokonaisuudessa paistettu ja laitettu kuorien väliin. Olen aina tykännyt ravuista ja pienenä jopa ravustimme omat rapumme, mutta silti ajatus, että rapu tosiaan syödään lähes kokonaan on hieman jännä.. Onneksi ennakkoluulottomuus kuitenkin kannatti jälleen kerran!
Varmaan eksyn Night Noodle Marketsille vielä uudestaankin ennen niiden sulkeutumista.

2 kommenttia:

 1. Upsista tähän se kommentti pitikin tulla! Siis kiinnostava postaus :)
  -Sonja E.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Luin ensin sen toisen ja ihmettelinkin. :D Mutta kiitos!!! :D

   Poista

Ilahduta minua kommentillasi ja kiitos ajastasi! :)