27.11.14

Tiistaita ja eräänlainen asukuva

Tiistaina nappailin taas kuvia osasta päivääni. Iltapäivällä kun lähdin kaupungille unohdin kameran kotiini ja joudun taas syömään sanani kännykkäkuvista! :D 

Aamulla minulla oli ystäväni kanssa treffit Albert Parkissa missä menee kiva kuntoilureitti järven ympäri. Kyseessä on myös sama puisto missä ajetaan vuosittain Melbournen F1-kisa. Päivä lähti todella mukavasti käyntiin ja jalat ovat vielä tänäänkin kipeät. Reitin varrella on useita kuntoilupisteitä, joilla pysähdyimme tekemään punnerruksia, jalkakyykkyjä, dippeja, burpee -liikkeitä, lankkuja ja vaikka mitä. 
Tykkään todella paljon noista maisemista oli kivaa myös bongailla mustia joutsenia sekä kakaduja, jotka ovat täällä villeinä ihan yleisiä. 
Minulla oli lenkillä päällä google tracks päällä ja matkaa kertyi lenkille reilut 10 kilometriä, josta en toki läheskään kaikkea juossut, mutta mukavasti kuitenkin.

Kotiin tultua olikin jo ihan superkiire päästä suihkun kautta tapaamaan yhtä toista kaveria. Hänen äitinsä täyttää pyöreitä perjantaina ja sain päästä mukaan makutuomariksi Tiffany -liikkeeseen valikoimaan korua. Liike on Melbournessa melko suuri ja parissa kerroksessa. Siellähän ei saisi varsinaisesti myyntitiloissa kuvailla, mutta yhden salakuvan nappasin. Olenpa kapinallinen. Tiffany on vähän "niitä" liikkeitä, joista kuuluisi olla superinnoissaan ja rakastaa. Itse en ollut kuitenkaan edes ikinä käynyt yhdessäkään liikkeessä vaikka olen kävellyt niiden ohi vaikka missä kaupungeissa ja Melbournessakin lukemattomia kertoja. Olin kuitenkin positiivisesti yllättänyt. Valikoimissa oli kertakaikkisen upeita ja taidokkaita korua.
Mielikuvani liikkeestä on myös perustunut täysin hopeaväriin ja suurin osa koruista olikin valkokultaa ja platinaa. Yllättävän paljon oli myös kuitenkin sitä rakastamaani keltakultaa. Olimme liikkeessä varmasti parisen tuntia ja ehdinpä jopa jossain vaiheessa selailla yhtä kahvipöytäkirjaa, josta luin yrityksen alkuhistoriasta joka oli sangen mielenkiintointoista ja vaikuttavaa. 

Ystäväni äidille löytyi aivan mielettömän upea avainkaulakoru joka on täynnä kirkkaita timantteja ja yksi isompi keltainen. Itse en varmasti ikinä tule saamaan yhtä kallista ja arvokasta kaulakorua tai välttämättä mitään muutakaan sieltä liikkeestä.. ;) Ystävälläni on muutamia koruja itsellään liikkeestä ja minäkin sain nyt ensimmäinen asiani.. paperisen servetin, johon on painettu liikkeen nimi. :D
Liikkeessä oli myös ns. lepäilytila, jossa nappailin kuvan mm. asustani mikä vilahti jo instagramin puolella.
- paita: Love Moschino
- farkut: JBrand
- laukku: Tory Burch
- kengät: Charles Philip

Tälläisiä päiväni täällä vähän ovat.. Yritän liikkua päivittäin vastapainona kaikelle herkuttelulle ja pyörin kaverieni mukana milloin missäkin. :)

2 kommenttia:

  1. Musta joutsen on aika metkan näköinen, en ole aiemmin nähnytkään. En ole käynyt Tiffanyn liikkeessä, mutta toiveissa se on. Ohi olen toistaiseksi mennyt.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nonna!! <3 <3 Kaunista katseltavaa niissä riittää. :)

      Poista

Ilahduta minua kommentillasi ja kiitos ajastasi! :)