4.11.14

Ihanaa!

Ihanaa, ihanaa, ihanaa!!

En tiedä onko blogin päivittämisessäni kohta enää järkeä sillä olen niin yltiöpositiivinen ja maailman pienimmätkin asiat tuntuvat aivan mahtavilta!!

Tänäänkin pelkästään jo käveleminen omalla kadulla nimittäin tuntui niin mahtavalta etten osaa edes kuvailla. Miksi ikinä muutin pois täältä?! No tiedän kyllä miksi eikä se tieto ainakaan helpota tuskaa.. ;) Kanada on ihan ok kokemus ja minulla on painavia syitä miksi haluan elää elämääni sen jälkeen Suomessa, mutta eipä tämä Melbournekaan olisi huonoin paikka asua.. ;)

Tänään treffailin erästä ihanaa ystävääni ja hänen miestään kahvilassa mikä oli ehdottomasti päivän kohokohta. Parasta on, että tämä ystäväni asuu meiltä ehkä n. 100m päässä eli näkeminen on helppoa.
Join taas lisää maailman parasta kahvia.. en osaa edes selittää miten se voi maistua niin erilaiselta verrattuna esimerkiksi latteen, vaikkei siihen ole paljoa eroa. Kanadassa haen Starbuckista latten melkein päivittäin, mutta verrattuna australialaiseen flat whiteen se on niin mauton ja jotenkin teollisen makuinen. 
Kuten instagramissa jo päivitinkin, niin myös matkalukut saapuivat. Yleensä inhoa matkalaukkujen purkamista, mutta nyt sekin oli niin ihanaa. Oli ihanaa purkaa kaikki tavarat niiden omille paikoilleen.
Sääkin on ollut todella loistava nämä pari päivää, aurinkoista ja kuumaa.Täällä on muuten jännä ilmiö se, että päivän kuumin hetki osuu monesti vasta pitkälti iltapäivän puolelle eikä suinkaan puoleen päivään. Myös lämpötilaerot voivat olla varsinkin tähän vuodenaikaan suuret. Esimerkiksi perjantaina pitäisi yöllä olla 9 astetta lämmintä ja päivällä sitten 30. 
Anteeksi jos ärsytän tällä pienimpienkin asioiden hehkuttamisella ja innolla! :D

6 kommenttia:

 1. Hehkuta rauhassa,ei noita hehkutusaikoja elämässä niin loputtoman paljon ole,että kannattaa ottaa kaikista ilo irti mahdollisimman pitkään.
  -kirsi-

  VastaaPoista
 2. Ihanaa, että olet siellä ja nautit olostasi! Hehkuta vain edelleen :)

  VastaaPoista
 3. Ihanaa kun on ihanaa!!! Sitä ei pidä pyydellä anteeksi vaan fiilistellä ihan täysillä!! Jei!! <3
  Marsuuuunen :D

  VastaaPoista

Ilahduta minua kommentillasi ja kiitos ajastasi! :)