24.11.14

Crazy Nails

Vaikka on vain muutamia lakkoja, ei se tarkoita sitä ettei niilläkin voisi leikkiä. Jännästi pallonpuoliskon vaihdos vaikutti myös kynsilakkamieltymyksissä. Vielä kuukausi sitten eniten viehättävät tummat ja syksyiset sävyt, nyt täällä kesän kynnyksellä tykkään taas kaikista kirkkaista ja vaaleista sävyistä.
Näiden kynsien tekeminen oli nopeaa ja helppoa, pisin aika kului kuivumisen odotteluun. Lakkasin ensin kaikki kynnet Nation lakalla Air. Täppäsin useita märkiä tippoja Layla Cosmeticsin U.S. of Green ja The Pink Fluo lakoilla sekä essien Go Ginza lakalla ja sen jälkeen vain pyörittelin niitä hammastikulla, jolloin värit sotkeutuivat kivasti keskenään. Tämä kannattaa tehdä aina yksi kynsi kerrallaan sillä lakat eivät saa kuivua ennen pyörittelyä. Koska kynnen pinta jää hieman epätasaiseksi laitoin lopuksi pari kerrosta päällyslakkaa, jolloin siitä tuli jälleen täysin sileä.
Seuraavaksi luulen, että haluan kokeilla uutta Witcheryn glitterlakkaani.

2 kommenttia:

 1. Ha haa! Ihan pakko on nyt kommentoida, kun olin joskus saanut blogisi haaviini googlatessani Australian ja Melbournen matka- ja asumiskokemuksia.. Ja nyt oman reissuni jälkeen palasin vielä uudestaan tänne (vaikket taida enää sielläpäin asuakaan), ja huomaan että täältähän löytyy kynsilakkauksiakin! Tästähän tulikin kertaheitolla mielenkiintoinen blogi :D :D Hauskannäköiset tekeleet!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kivaa!! :D Joo, tässä blogissa on vähän sekalainen kattaus. ;)

   Kävin myös kuolailemassa kynsilakkojesi ja ihastelemassa kynsiä, todella upeita! :D

   Poista

Ilahduta minua kommentillasi ja kiitos ajastasi! :)