13.11.14

Night Market

Queen Victoria Marketilla eli VIC:lla on näin kesäaikaan keskiviikkoisin Night Market. VIC on Melbournen marketeista vanhin (1850-luvulta) ja suurin (7 hehtaaria) ja Night Marketia varten siitä eristetään pienempi alue joka on auki pitkälti iltaan ja yöhön. Erityisen siitä tekee sen, että tarjonta keskittyy pitkälti katukeittiöihin ja juomapuoleen. Toki myös pienempää tavaraa on myynnissä, mutta se ruokapuoli on se juttu
Menin sinne eilen yhden vanhan kaverin ja tämän parin työkaverin kanssa. Ilta oli onneksi todella lämmin ja muutenkin kiva sää. Vaikka tilat ovat hyvin avonaiset, leijaili katossa silti pieni savupilvi kaikesta ruoanvalmistuksesta mikä tosin mielestäni vain lisää kivaa tunnelmaa. Ihmisiä oli tungokseen asti, mutta sekään ei haitannut paitsi siinä vaiheessa kun ensimmäinen Sangria loppui.. ;)
Itse valikoin tällä kertaa ruoaksi malesialaista ja jälkiruoaksi italialaisia canneloja, jotka jaoin kavereitteni kanssa. Oli kivaa nähdä kaveriani ensi kertaa vuoteen ja kuulla kuulumisia ja oli myös hauskaa tutustua hänen kahteen työkaveriinsa. Heidän työpaikallaan on semmoisia rakkaudenseittejä ja draamaa menossa, että siitä seurasi yllättävän viihdyttävä keskustelu vaikken siis luonnollisestikaan tiennyt kaikkia osapuolia. :D Ensi viikolla menemme ehkä käymään Bombay Sapphire pop-up baarissa ja toivottavasti tässä välissä ehtisi tapahtua uusia viihdyttäviä käänteitä.. ;)
nam!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahduta minua kommentillasi ja kiitos ajastasi! :)