4.10.14

Viikonloppu alkakoon

Tuntuu mahtavalta, että tänään on perjantai. Meillä ei ole enää montaa viikonloppua jäljellä ennen lomaa Melbournessa enkä halua käyttää niitä meillä kotona nyhjöttäen. Vancouver ei ole kovin kaukana meiltä Langleystä, mutta kuitenkin niin kaukana, että ei tänne liian usein tule lähdettyä. Nyt otimme täältä hotellin koko viikonlopuksi ja maanantaina ajelen sitten suoraan täältä töihin. 
Kävin jo ulkona vähän kävelmässä ja tuntuu niin hyvältä olla täällä. Rakastan sitä kaupungin sykettä ja sitä, että ympärillä tapahtuu koko ajan kaikkea. Täällä on vaikka minkälaista mielenkiintoista ravintolaa ja kauppaa, mutta kaikkein mielenkiintoisimpia ovat ihmiset. Sain jo niin paljon pelkästään asuinspiraatiota tuolla ulkona kävellessä ja bongasimpa myös jo ensimmäisen birkin laukun. ;)

Ihanaa viettää täällä 3 yötä ja siten, että kaikki on kävelyetäisyyden päässä.

Ihanaa viikonloppua kaikille! xx

2 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Haluttiin joku kiva mistä nauttia kun kuitenkin ollaan täällä koko viikonloppu. :) Joskus matkustaessa kun on myöhään perillä hotellilla ja jatkaa matkaa heti aamulla, haluaa vain jonkun todella edullisen mutta siistin.

      Poista

Ilahduta minua kommentillasi ja kiitos ajastasi! :)