22.10.14

Metalliset kynnet

Kukaan blogiani kauemmin lukenut ei ole voinut välttyä huomaasta rakkauttani kultaa kohtaan, mutta rakastan myös muita metallinvärejä. Sen takia en malttanutkaan olla kokeilematta kynsiä, joissa yhdistyy usea eri metallinsävy. Inspiraation kynsiin sain Saara Sarvaksen blogista
Ensimmäinen yksittäinen kuva on kuvattu auringon paisteessa, jossa sävyt näkyvät toisiinsa nähden himmeämpinä. Kollaasin kuvat on puolestaan kuvattu varjossa ja sävyt erottuvat paremmin. Kuivat kynsinauhat erottuvat kummassakin tilanteessa erinomaisesti.. ;)
Omissa versioissani ovat sävyt enemmän sekoittuneet toisiinsa, mutta se voi johtua jo pelkästään siitä, että menin vähän hulluksi lakkojen määrässä. Käytin peräti seitsemää eri sävyä.
Pohjalakkana käytin Gina Tricotin ruusukultaista lakkaa nimeltä Luxurious. Sen jälkeen aloin ohuella siveltimellä lakkaamaan epämääräisiä kynnen suuntaisia vetoja.  Loput lakat olivat kuvan mukaisessa järjestyksessä GT:n Viva Glam, Gold, Space Heaven, Silver, Essien Nothing Else Metals sekä OPI:n DS Glow.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahduta minua kommentillasi ja kiitos ajastasi! :)