13.10.14

Portland

Aikaisemmin kesällä kävin nopeasti Portlandissa, Oregonin osavaltiossa, kun matkailimme sillä seudulla. Se oli tosi kiva reissu ja näin mm. Port Angelesin (Postaus!) sekä Cannon Beachin (Postaus!).
 
En ikinä tehnyt Portlandista minkäänlaista postausta, mutta ajattelin, että nyt olisi siihen hyvä hetki. Ensi viikon olen nimittäin siellä työmatkalla (välillä tuntuu muuten hassulta kirjottaa esim. ensi viikolla kun täällä on vasta sunnuntai, mutta Suomessa on jo maanantai eli se puhumani ensi viikko. :D)  Saa nähdä miten jää aikaa kierrellä kaupungilla, nimittäin aikaisempien kokemuksien perusteella tulen tekemään pitkiä päiviä.
Vaikka en viettänyt Porlandissa muuta kuin yhden yön ja vähän seuraavaa päivää, ehdin siinä ajassa jo ihastua kaupunkiin. Paljon kauniita rakennuksia sekä paljon puita ja vehreyttä. Tramien eli ratikkojen näkeminen lämmittää myös aina mieltä, koska ne muistuttavat minua niin Melbournesta. Yksi Portlandin juttu ovat myös lukuisat katuruokavaunut. Itse söin esimerkiksi yhdestä sellaisesta hyvää egyptiläistä ruokaa.Oregonin osavaltiossa ei muuten ole lainkaan tuotteissa myyntiveroa ja sen takia se on suosittu shoppailukohde täältä Kanadastakin. Minulla ei tällä kertaa ole aikomusta shoppailla paitsi, että erästä huivia saatan käydä katsomassa löytyisikö valikoimista jos minulla suinkaan liikenee siihen aikaa.. ;)

2 kommenttia:

  1. Ja voi kuinka ihanan vehreitä puita. Täällä on kohta ihan lehdetöntä :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nuo kuvat ovat kesältä. :) Kyllä täälläkin ovat lehdet alkaneet putoilla vaikka aika upeita syysasuisia puita on vielä paljon. :)

      Poista

Ilahduta minua kommentillasi ja kiitos ajastasi! :)