18.10.14

Matkameikit

Yritin eilen iltahämärässä kuvailla meikkejä, joita minulla on mukana täällä matkalla. Olen melkoinen meikkihamsteri ja kotona niitä onkin pusseittain ja pusseittain.. aivan liikaa! Matkoille yritän kuitenkin pakata aina vain yhden pussukan ja usein pakkaan mukaan ne tietyt samat meikit.

Primeria käytän kotioloissa harvemmin, mutta esimerkiksi tällä viikolla olen käyttänyt sitä joka päivä. Tällä hetkellä käytän Smashboxin Photo Finish sarjan perusprimeria, johon olen ollut erittäin tyytyväinen. Meikkivoiteessa olen mennyt jo muutaman vuoden Lancomen Teint Idole Ultra 24H:lla. En saa ostettua omaa sävyäni Pohjois-Amerikasta ja kokeilin mielenkiinnosta välissä paria muutakin meikkivoidetta, mutta kumpikaan niistä ei pystynyt vastaamaan tuolle. Ainoat miinukset tuotteessa ovat kallis hinta sekä se, että pullosta on mahdoton saada kaikkea ulos. Harmittaa aina kun tietää, että ihan vähän vielä olisi jäljellä, mutta siihen ei pääse käsiksi.

Käytin pitkään Inglotin irtopuuteria, mutta viimeksi kun en saanut sitä käsiini, päätin kokeilla irtopuuteria Chanelilta, josta olin lukenut paljon kehuja. Onneksi ei ollut vaikeuksia löytää tarpeeksi vaaleaa sävyä ja tykkään miten se katoaa kasvojen ihoon täysin. Meikkivoiteen jättämä pieni kiilto häviää, mutta iho ei silti näytä liian puuteroidulta. Matkakäytössä pakkaus on ärsyttävä sillä se vie meikkipussistani lähes kolmanneksen ja lisäksi puuteria on aina karannut liikaa vipan puoleiselle osastolle. Pitäisi varmaan lisätä vipan ja kannen väliin matkustaessa vaikka paperia, jotta vippa olisi tiiviisti kiinni rei'issä. Varjostamiseen käytän Make Up Storen tummaa chocolate-sävyistä mattapuuteria. Tämä on ihan yksi suosikkituotteistani!  Tätä, irtopuuteria sekä Lancomen meikkivoidetta käytän myös aina kotioloissa jos satun meikkaamaan. 
Physicians Formula -merkin korostuspuuteri on ns. matkatuotteitani. Kotona käytän useimmiten vastaavaa tuotetta M.A.C:ilta, mutta siinä on kansi rikki. Sävy Translucen Pearl on kaunis ja ihan ok tuotteena. Yhtenä päivänä laitoin sitä ihan huvikseni myös hiukan käsivarsille. Elfin puuteri on ihan uusi tuote meikkipussissani ja ostopäätöksen takana oli kaunis ulkonäkö ja äärimmäisen halpa hinta ($3.00). Se on kiva muttei suosikki tai pääse jokapäiväiseen käyttöön. Se ei ole täysin matta vaan melkein shimmerinen ja sen takia soveltuukin parhaiten alueelle joka on rajamailla korostustuotteen kanssa. Se on kuitenkin pieni kooltaansa eikä itketä vaikka menisi murusiksi. 
Nämä luomivärit ovat todellisia matkatuotteita. Aina mukana matkalla, mutta tuskin ikinä käytän muulloin. Goshin vedenkestävää luomiväripuikkoa käytän lähinnä pohjustajana sekä värien vahvistajana. Matkoilla Physicians Formulan Nude luomiväripaletti on aivan mahtava. Se on todella pieni kooltaansa, mutta siinä on peräti 9 eri sävyä. Minulla on perus Nude sekä Warm Nude paletit ja usein saatan pakata mukaan molemmat. Tällä kertaa on tosin mukana vain kylmäsävyisempi perus Nude. Luomivärit ovat aina pysyneet hyvin luomillani ja jopa ilman pohjustajaa kestävät aina hyvin työpäivän. Noiden kahden tuotteen yhdistelmä on kuitenkin minulle niin toimiva, että ne kestävät jopa puolilleöin ilman, että tarvitsee kertaakaan lisäillä tai korjailla aamun jälkeen.
Tällä osastolla sattui mukana olemaan melkoinen edustus. Kajaleita on vain niin helppo napata matkaan sillä ne eivät vie tilaa tai paina paljon mitään. Rimmelin kulmakynä on jo aivan nysä mikä on ihan hyvä. Se on nykyiseen makuuni liian tahmainen ja sillä tulee mielestäni liian helposti ylimeikatut kulmat. Isadoran pinkkiin taittavan eye light contourin ostin elokuisella suomenlomallani ja samalla ostin saman sarjan kaksi muuta kajalkynää. Aivan loistotuotteita ja niistä saatan tehdä vaikka oman tarkemman postauksen. Kajaleita oli mukana myös Maybellinen tummanruskea mikä on aina turvallinen valinta. Käytän tummia värikajaleita aina alaripsien tyvessä ulkokulmassa, jolloin ne rajaavat silmää kivasti, mutta vaikutelma on pehmeämpi kuin pelkästään vesirajaan tehtynä tai koko alueelle laitettuna. Annabellen sininen on melko uusi ostos ja sitä olen käyttänyt parina iltana. Ei liian raju, mutta tuo mielestäni silmiäni esille erilailla ja hyvällä tavalla. Rimmelin vaaleanruskea on myös ns. turvallinen vaihtoehto. 
Eyelinereistä on Rimmelin Glam'eys ollut jo vuosia luottotuotteeni. Siinä on sivellinpää, josta tykkään huomattavasti enemmän kuin tusseista. Se myös pysyy hyvin luomellani koko työpäivän helposti. Tuo hylsy vetelee aivan viimeisiään ja nyt tällä matkalla ostin sivellinpäisen eyelinerin NYC merkiltä. Se oli halpa, mutta osoittautui todella huonoksi. Se alkoi kulu luomelta pois jo parin tunnin jälkeen. Lancomen perus Hypnose on myös niitä tuotteita, joita en vaihda. Olen kokeillut monia muilta merkeitä ja jopa Lancomelta, mutta tuo on omille ripsilleni se paras.

Nämä vievät pituutensa puolesta tilaa mutten osaa meikata enää muuten. Esimerkiksi luomivärien vaahtomuoviaplikaattorit ovat nykyään mielestäni aivan kauheita. Poskipuna on Lumenelta ja muut M.A.C.ilta (168, 239, 219).
Loppuun vielä nelikko johon olen supertyytyväinen kun tarvitaan kestävää meikkiä. Näillä on naamani pysynyt tälläkin reissulla täysin mattana pitkiä päiviä! Pullo on Urban Decayn Make Up Setting Spray, jotan en todellakaan käytä päivittäin, mutta täällä se on ollut korvaamaton. Meikki on pysynyt hyvänä ja kauniina eikä sitä ole tarvinnut korjailla kertaakaan päivän aikana.
Sellaisia meikkejä tällä kertaa matkassa. :)

Toivottavasti ei ole pahoja virheitä, sillä taas pitää rientää enkä ehdi oikolukea lainkaan. :D

2 kommenttia:

  1. Saako tuota suihketta Suomesta?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei ainakaan tietääkseni normikaupoista, ehkä jostain nettikaupasta? En tosiaan tiedä, mutta suosittelen jos jossain siihen törmäät. :)

      Poista

Ilahduta minua kommentillasi ja kiitos ajastasi! :)