27.10.14

My space for beauty

Toinen kiva asia Ginan lisäksi nykyisessä talossamme on ollut oma tilani meikkailuun ja kaiken kosmetiikkani säilytykseen. En usko, että välttämättä enää ikinä saan missään tulevassa kodissani varattua yhtä paljon tilaa ihan vain siihen. 

Kyseinen tila sijaitsee kätevästi makuuhuoneen ja kylpyhuoneen välissä. Se, että kylpyhuone on ns. en suite eli todella yksityinen ja käynti suoraan makuuhuoneesta on muuten myös sellainen mistä tykkään todella paljon. Sellaiset ratkaisut meillä oli myös Australian asunnoissa ja oli todella mukavaa kun oli vaikka vieraita ja sai siellä omassa huoneessa hippaloida suihkuun ja takaisin miten tykkäsi. Vieraat saattoivat puolestaan käyttää asunnon ns. julkista kylpyhuonetta.

Mutta takaisin asiaan.. materiaali ja väriratkaisut eivät ole ehkä sitä ominta makuani, mutta ei tuo tila rumakaan ole. Rakastan koko tilan levyistä suurta peiliä, sen yläpuolella olevia ns. movie star -lamppuja, leveää ja pitkää pöytätasoa sekä laatikostoa. Kerrankin tälle kosmetiikkahamsterilla on ollut tarpeeksi tilaa! ;) Aikaisemmin olen joutunut säilyttämään suurinta osaa noista kylpyhuoneen puolella. Nyt kylpyhuoneen laatikostoista suurin osa on jäänyt jopa tyhjiksi ja säilytän siellä oikeastaan ainoastaan suoristinta, kiharrinta ja fööniä.

   Tasolla säilytän hajuvesiä, osaa meikeistä sekä eniten käyttämiäni ihon- ja hiustenhoitotuotteita. Muutamassa vanhassa kenkälaatikossa on puolestaan koruja, kynsiin liittyviä juttuja ja muuta epämääräistä pientä tilpehööriä. Oikeassa nurkassa on valokuva minusta muutaman ystäväni kanssa sekä pari muuta muisto/lahjaesinettä.
Vasemman puolen ylin laatikko on täynnä kynsilakkojani. Melbournen lomalle pakkasin mukaan muuten vain viisi kynsilakkaa (+alus ja päällys) ja vähän jännittää miten maltan pysytellä vain niissä sillä haluan pitää kynsilakkalakostani kiinni myös siellä.. ;)
Sen allaolevassa laatikossa on puolestaan lähinnä matkakokoista kosmetiikkaa sekä lisää kynsijuttuja. Teen sen verran jo pelkästään viikonloppureissuja, että olen kokenut minipakkaukset äärimmäisen käteviksi varsinkin jos haluan ottaa mukaan vain weekenderlaukkuni.

Toisen puolen ylimmässä laatikossa säilytän korvakoruja, rannekoruja, kellot sekä hiusjuttuja. Sen allaoleva laatikko on omistettu kokonaan meikeille. Pienet pussukat sekä Ikean laatikot pitävät ne siellä nätissä järjestyksessä. Yhdessä on isommat luomiväripaletit, toisessa pienemmät, yhdessä kaikenlaisia muita kasvotuotteita (poskipunia, korostus- ja varjostustuotteita jne.), yhdessä pussukassa huulipunia ja toisessa -kiiltoja ja niin edespäin. Kaikki on kädenulotttuvilla ja aamuisin meikatessa on kätevää vain avata laatikko ja ottaa sieltä mitä tahansa tarvitsee ja laittaa heti sen jälkeen takaisin.

Alimmassa laatikossa on pesuvälinelaukkuja matkustamista varten sekä erilaisia hiustuotteita. Niistä suurimman osan on yllätys yllätys tarkoitus yrittää tuoda tuuheutta. Useimmiten pidän hiuksiani ponnarilla ja niinä päivinä tulee käytyttyä useimmiten ainoastaan hiuslakkaa, joka on sen takia tasolla.
 Ei ihan postauksen aiheeseen liittyvä, mutta esittelenpä silti samassa tilassa olevan mannekiininuken, joka on lähinnä koriste. Olen säilyttänyt siinä milloin mitäkin, mutta tällä hetkellä siinä on yksi kaulakoru (muut kenkälaatikossa) ja alaosassa cluchlaukkujani. Tuo on ollut ihan mukava ja melkein vähän harmi, että se kuuluu kalustukseen eikä siis ole omani.
Olen näiden kuvien jälkeen jo pakkaillut lomalle lähtevät tuotteet mukaan, mutta vielä pitäisi pakata kaikki muut säilytykseen. Voi olla, että itse tykkään seuraavasta kodistamme kokonaisuutena enemmän, mutta nämä tuoteraukkani tulevat luultavasti olemaan hyvin eri mieltä.

4 kommenttia:

 1. Amerikassa asuessa minullakin oli tuollainen oma tila,sillä siellä on myös tapana ,että talossa ainankin kahdessa makuuhuoneessa on oma kylpyhuone.ja se kylppärin varaustus...aah,pikkuisen on ikävä. Sinun kynsilakkakokoelma sai tytöltäni ihailevan huokauksen,kunnioitettava määrä. Toivottavasti postailla kuulumisia ahkerasti lomalta. Täällä Suomessa sataa vettä ja on ikävän harmaata.nauti auringosta.
  -kirsi-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Missä päin asustelit? :) Olisi kivaa jos en suite ratkaisut rantautuisivat enemmän Suomeenkin. Jossain uusissa taloissa sellaisia jo löytyy, mutta silti kai edelleen melko harvinaisia. Kynsilakat ovat heikkouteni ja tänäänkin sorruin yhteen kaupassa, mutta se olikin erityinen. ;)

   Tarkoitus on ainakin postailla normaalisti ja aikaakin siihen tulisi löytyä. Aion todellakin nauttia paremmista säistä sillä en ole ikinä kokenut niin sateista ja synkkää talvea kuin viime vuonna täällä Kanadassa. Pienenä vertailuna vuotuiset keskimääräiset sademäärät marraskuussa: Helsinki: 68mm & Vancouver 185mm. ;) Toivottavasti Suomeenkin tulisi aurinkoisia kivoja päiviä. :)

   Poista
 2. Asuimme Atlantassa,mutta kun lapsilla oli lomat koulusta eli kaikki kesät ja joululomat asuimme käytännössä Marco Islandilla,Floridassa. Olimme vuosi sitten neljä viikkoa joulun aikaan siellä, ja myöntää täytyy,että sydämmemme ovat tainneet ainiaaksi jäädä sinne jollain tasolla.Ja koskaan ei tiedä vaikka joskus sinne palaisimme perheena vielä... poika ainankin kovasti suunnittelee tennsiuraa ja opiskelua siellä.siellähän ne ovat mahtavat ulkokentät, ja vielä ilmaiseksi käytössä.
  Nyt just olisin ainankin paljon mielummin Floridan auringon alla kuin täällä Suomen harmaudessa.
  -kirsi-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No varmasti on osa jäänyt! :) Kuulostaa todella kivalta elämältä ja kuten sanoit niin ikinä ei tiedä.. En itsekään sano etten varmasti ikinä muuta takaisin Melbourneen, tiedän vain ettei se ainakaan lähivuosien suunnitelmiin kuulu.

   Poista

Ilahduta minua kommentillasi ja kiitos ajastasi! :)