24.10.14

Wedge sneakers

Mainitsin glittertennareiden yhteydessä, että ostin myös toiset kengät ja ne ovat puolestaan kiilakorkotennarit. Ne ovat korostaan huolimatta ihan älyttömän mukavat jalassa ja myös se edelleen hieman kipeä oikea jalkateräni on tykännyt näistä niinä parina päivänä kun olen nämä töihin laittanut.
Nämä ovat harvinaiset kengät siinä mielessä, että mieheni pyysi, että ostaisin nämä. :D Se yleisin virsi on ollut, että minulla on kenkiä ihan tarpeeksi.. Kuulostaa järjettömältä väitteeltä, mutta ehkä siinä on jotain perää. Myönnän nimittäin jo itsekin, että ehkä niitä balleriinoja on kerääntynyt tarpeeksi ja uskon myös, että niiden jatkuva käyttö on kipeyttänyt sitä jalkaani. Näin ollen olen siis saanut paljon kannustusta kaikkiin tennarityyppisiin kenkiin. Mieheni vertasi balleriinojen pohjia siihen, että olisi sama kuin kävelisin laastareilla. :D

Nämäkin kengät löysin Aldosta, mutta tosin vasta kolmannesta liikkeestä. Ensimmäisessä oli myyty väärät parit (jäljellä yksi 37 & yksi 38) ja toisesta liikkeestä kenkäpari oli myyty sillä välin kun kävelin liikkeeseen, mutta onneksi kolmannessa tärppäsi.

Yleisestihan jaloille olisi paras, että vaihtelisi jaloissa eri tyyppisiä kenkiä eikä aina käyttäisi samaa paria tai samantyyppistä kenkää. Silläkin verukkeella oli nämä kengät helppo perustella. :)

4 kommenttia:

 1. Tosi kivan näköiset kengät. Harmittaa aina ihan sikana, kun näkee kaikkia kivoja Wedgejä ja korkkareita eikä ne vaan passaa mun jaloille :/. Ois kiva kun matalapohjaisia kenkiäkin löytyis ton tyylisenä. Tai varmaan jossain onkin, muttei ainakaan täällä tai ei oo osunut missään silmään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Todella harmi ettet voi käyttää lainkaan. :( Täällä on ihan todella paljon tuollaisia kaupoissa sekä kiilakorolla että matalapohjaisina. Ehkä muoditkin menevät hieman eri rataa täällä ja siellä, mikä vaikuttaa kauppojen valikoimiin.

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Kiitos! Toivat jotain vähän erilaista tennarivalikoimaani. :)

   Poista

Ilahduta minua kommentillasi ja kiitos ajastasi! :)