26.11.14

Kampaajan jälkeen

Tänään oli siis se kampaaja-aika ja menin sinne todella negatiivisena ja lähinnä asenteella, että hoidetaan tämä pois tieltä.. En edelleenkään sano, että olisin suorastaan nauttinut siitä, mutta kyllähän monet asiat tekevät siitä siedettävämmän. Juomani latte oli hyvänmakuinen, tarjolla oli kivoja lehtiä luettavaksi, hiustenpesusta ja päänhieronnasta nauttii jo väkisinkin ja mikä onnekkainta, niin minulla klikkasi hyvin kampaajani kanssa. Hän oli muuttanut muutamia vuosia sitten Kreikasta tänne ja oli kiva vertailla miltä tuntuu olla toisesta kulttuurista kotoisin ja miten sopeutua. Hän ei ole muuttamassa Kreikkaan takaisin koska ei oikein näe tulevaisuutta perheelleen siellä, mutta hänen kokemuksensa Australiasta eivät olleet ihan yhtä ruusuiset kuin minulla. Se on tietenkin ihan ymmärrettävää sillä vuoden jälkeen Kanadassa näen kaiken täällä Australiassa niin mahtavana ja upeana ettei kaikki varmaan ota enää edes ihan kiinni todellisuudesta, hah hah. ;)
Hiuksissa tapahtui juuri se mitä pitikin eli latvoja pois ja tummaa väriä. Väri on melko tumma, mutta sitä halusinkin sillä se haalistuu kuitenkin sillä oikeasti välttelen sitä kampaajalla käyntiä niin pitkään kuin mahdollista. Värjäsin viimeksi heinäkuun lopussa hiukseni melko samanvärisiksi kuin nyt ja jos vertaatte edellisen postauksen kuviin, niin huomaatte eron. 
Teininä tein kaikkeni ruskettumisen eteen, mutta sittemmin olen jo kauan sitten antanut periksi sen suhteen. Vaalea pisamaisen iho on mitä on. Pisamistani olen tykännyt aina, mutta nyt olen oppinut arvostamaan jopa sitä vaaleutta. Siitä tykkäänkin tummassa tukassa, että se antaa mielestäni kasvoilleni enemmän kontrastia. 
Hiuksistani en kyllä varmasti ikinä opi tykkäämään. Päätin kuitenkin nyt antaa sille Nioxin hoidolle mahdollisuuden jos se oikeasti tekisi hiuksistani edes vähän siedettävämmät. 

Kampaajan mielestä muuten paras sävy hiuksilleni olisi kupari! Mitä mieltä te olette? :D Joskus teininä sitäkin kokeilin mutten muista että olisin itselläni siitä oikein erityisesti tykännyt, mutta se oli tietenkin silloin.

10 kommenttia:

  1. No kyllähän hiuksistasi tuli tuuheamman ja siistimmän näköiset. Mutta ehkä sinun kannattaisi kokeilla sitä kuparia! Minulla on nimittäin samanväriset silmät kuin sinulla (ei kyllä pisamia juurikaan) ja värjäsin juuri kuparin väriseksi. Ihan kivasti sopii, mutta sopii minulle tuo tumman ruskeakin.
    Eli melko "saman värisiä" olemme luonnostaan (ja minullakin on ohuet hiukset) -ihmettelen vain että sinä pidät sinisestä! Minä en jostain syystä voi sietää sinisiä vaatteita, käytän paljon punaisia, vihreitä, oransseja...sellaisia murrettuja sävyjä. Miltä sellaiset sinun päällä mahtaa näyttää?

    Oletko kokeillut luonnonshampoota? Minulla loppui hiusten haaroittuminen, mieletön lähteminen ja hamppumaisuus kun lopetin tavallisen shampoon kokonaan. Kannattaa lukea netistä juttuja! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Kupari alkoi kieltämättä vähän kiehtomaan kokeiluna sillä melko helppohan siitäkin olisi päästä eroon sitten jos se tuntuisikaan omalta.

      Vaatevärit varmaan johtuvat paljon mieltymyksistä. :D Tummansininen on lempivärini ja jotenkin kaikki näyttää siinä värissä aina niin upelta silmääni. Oma inhokkivärini on taas sellainen oikein perinteinen joulunpunainen ja en taida omistaa yhtään mitään siinä värissä. Tykkään kyllä todella haaleasta pastellisesta vaaleanpunaisesta, viininpunaisesta sekä sellaisesta neonpunaisesta. :) Mitään oranssiakaan minulla ei taida olla, mutta vihreästä tykkään. Tykkään sammaleenvihreästä ja sitten minulla on yksi todella ihana juhlamekko smaragdinvihreänä. :) Olen joskus yrittänyt lukea värikartoituksista ja pitäisin itseäni viileänä, mutta ne tuntuvat jotenkin todella vaikeilta.. Olisi hauskaa joskus käydä jollakulla ammattitaitoisella pukeutumisneuvojalla ja kuulla sellaisen mielipide. Mietin kyllä usein, että pitäisi laajentaa sitä omaa värimaailmaa eikä valita kaikkea siinä sinisessä. :D Helpoiten aina vain tarttuu sen värisiin vaatteisin vaikka tietoisesti olen kartellut ainoastaan sitä joulunpunaista sekä mustaa. :)

      Pitää lueskella luonnonshampoista, omat kokemuksesi kuulostavat hyviltä! :)

      Poista
  2. Hassua, ajattelin just kun avasin tän postauksen, että vitsit sulle varmaan sopis sellaset kuparin sävyset hiukset tai ehkä jopa melko oranssit :D ! Tosin itse punapäänä voin sanoa, että mikään punertava väri ei oo kauheen hyvä valinta jos haluaa kampaajaa vältellä, sen verran nopeasti se haalistuu.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. hah hah :D Yhdellä hyvällä ystävälläni on juuri sellaiset hiukset kuin kuvailit ja hänellä ne ovat kyllä ihan mielettömän upeat. Hänellä on kyllä paksut ja hienot hiukset muutenkin ja aina ennen kaikkea kokeilunhalua, kun itse olen ollut tosi arka hiusteni suhteen. En tiedä pitäisikö seuraavalla kerralla uskaltaa.. ;) Kampaajalla pitäisi kyllä varmaan rampata sitten vaikka latvat olisivat vielä ok.. En ole ikinä kotivärjännyt mutten ole kovin luottavainen mahdolliseen lopputulokseen jos yrittäisin. :D

      Poista
  3. Vastaukset
    1. Kiitos, kiva kuulla. :) Tykkään tästä tummasta ja sen myös helppo siinä mielessä että se alkaa aina haalistua kohti omaa väriäni, joten edes juurikasvusta ei tarvitse olla huolissaan. :)

      Poista
  4. Mun mielestä sun nykyinen väri on ihan loistava! Juuri hyvän tumma.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! <3 Huomasin myös, että voimakkaammat huulipunatkin näyttävät vielä paremmilta. :)

      Poista
  5. Moi muru! <3 Ihanat hiukset ja ihana sä! Oon pitkäks aikaa unohtanu että on olemassa tälläsiä blogeja täällä nettilöissä ja nyt ku piti koulublogia kirjottaa ni eksyinki lukee aika monenmonta sun postausta. ;) Ja joo, kupariset sopis sulle varmaa ihan hurjan hyvin! Kokeile? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana sinä! <3 :D Pitää katsastaa sun koulublogi loman jälkeen. :) saa nähdä uskallanko värjätä, tuntuu vähän näiden kaikkien vuosien jälkeen rajulta :D

      Poista

Ilahduta minua kommentillasi ja kiitos ajastasi! :)