3.6.11

Juhlaa

Eilen olikin mieheni serkun valmistujaisjuhlat, jotka alkoivat vasta iltapäivällä. Oli ihanaa heräillä vapaapäivään ja nousta ylös vasta kymmeneltä, jonka jälkeen päätimme lähteä käymään kahvilassa. En jaksanut edes meikata sitä varten, koska halusin käydä vielä myöhemmin ennen juhlia suihkussa ja pestä hiukset.


- mekko: hm
- vyö: hm
- laukku: LV
- kengät: Rocket Dog

Juhliin vaihdoin vähän juhlavampaan asustukseen


- mekko: Gina Tricot
- laukku: O.I.S
- kengät: Bianco

Juhlissa oli todella kivaa ja tunsin itseni taas onnekkaaksi että mieheni suku sattuukin olemaan niin ihana. Harvoin juhlissa jaksaa olla tuntikausia ilman että jossain vaiheessa alkaa pitkästyttämään. Vielä kun sääkin oli niin ihana, että osan juhlista saattoi viettää ulkona oleskellen.




Boolikin mätsäsi väriltään asusteisiini.. ;) Seuraavat juhlat ovatkin sitten jo heti lauantaina, kivaa! :)

8 kommenttia:

  1. Voi Ihanaa Mipsukka saada sinulle kasvot!!!! :) Niin kaunis olet <3 Todella mukavaa että aloitit blogin pitämisen:) Niinkuin Nirso oli aiemmassa postauksessa kommentoinut, niin sinun tavastasi kirjoittaa muille huokuu sisäinen kauneutesi ja nyt näistä postauksista myös ulkoinen <3 Jään ehdottomasti lueskelemaan kuulumisiasi.
    Ihanaa kesää ja mukavia bloggaus hetkiä!:)

    VastaaPoista
  2. Ai niin piti vielä ylistää noita ihaaaaania kenkiä;) Tahtoo ja:)

    VastaaPoista
  3. Kiitos sinulle kauniista sanoistasi! <3 Mun pitäis vielä ottaa oppia sulta kun näytät aina niin rennolta ja luonnolliselta sun kuvissa etkä näytä yhtään jännittävän kameraa. :)

    VastaaPoista
  4. Oi, ihanat siniset korkkarit :) Mistä olet ne ostanut?

    VastaaPoista
  5. Olet kaunis. =) On mukava nähdä millainen tyttönen siellä ruudun toisella puolen kirjoittelee. ;)
    Nuo kengät on kyllä aika herkun väriset!

    VastaaPoista
  6. Anonyymi: Kiitos. :) Ostin ne viime kesänä Lahden Biancosta ja olivat vielä muistaakseni alennuksessa. Siellä on aivan liian usein kauniita kenkiä myynnissä. :)

    RagDoll: Kiitos, vähän alussa arastelin että uskallanko edes kuviani julkaista, mutta sitten ajattelin että menkööt. :) Sininen on oikeastaan lempivärini ja itse ihastuin aluksi noissa kengissä eniten juuri väriin. :) Niitä oli muistaakseni ainakin myös mustana.

    VastaaPoista
  7. Kaunis Lady mustassa asussa! Tosiaan ihana Mirva lukea näitä, sulla on kiva tapa kirjoittaa! Ihanaa seurata sua täälläkin :)

    VastaaPoista
  8. hah.. :D Kiitos ja mukavaa että tykkäät. <3 Nyt mun elämää on helpompi kytätä. ;)

    VastaaPoista

Ilahduta minua kommentillasi ja kiitos ajastasi! :)