12.6.11

Viikonloppu

Huh! Kiirettä on taas tänä viikonloppuna riittänyt, mutta onneksi se on ollut sentään hauskaa kiirettä. Perjantaina olimme ystäväni Marikan kanssa niissä mölkkykisoissa mistä mainitsin. Kentällä tuli juotua jo monta litraa vettä, sillä kisat kestivät parisen tuntia ja hiekkakenttä vain hohkasi kuumuutta kun asteita oli +30.


Tiimi


Taso oli kova (ainakin meille ;)) ja emme voittaneet, muttemme tulleet viimeiseksikään. Täten päätimme Marikan kanssa, että olimme voittodrinkkimme ansainneet eli toisin sanoen mansikka  margaritat, jotka joimme Santa Fe'n terassilla. Kuva-aineisto ei loppuillasta paljoa löydy, mutta ehkä se on sitäkin parempi.. ;) Kannustamassa meitä oli molempien miehet sekä yksi nuori kanadalainen, joka on työasioissa Suomessa vierailulla. Pelin, nopean suihkun ja vaatteiden vaihdon jälkeen lähdimme siis Santtikseen ensin terassille ja sitten syömään. Tämän jälkeen jatkoimme matkaa Armakseen, jonka ainakin kaikki lahtelaiset tietävät. Siellä soi Suomi-iskelmää, seinillä on kukkatapetteja ja heinäseipäitä, sohvat suoraan kuin jonkun mummolasta. Ehkä hieman yllättäen myös kanadalainen viihtyi.. ;)

Olimme myös yötä Lahdessa ja seuraavana päivänä otimme aika rennosti, kävimme syömässä ja ennen kotiin lähtöä vielä Lahden satamassa, mikä on kesäaikaan yksi suosikkipaikkojani Lahdessa.









Lämpöhalvaukselta vältyin vaikka välillä tuntui kuin sellaisesta olisi jo kärsinyt. Lauantai iltana näytimme kanadalaiselle lisää suomi-elämää grillijonoineen ja sai taas kyllä nauraa. Nyt on aika väsynyt olo ja tämä päivä meneekin kahdesta edellisestä päivästä toipuessa ja kämpän laittamisessa esittelykuntoon potentiaalisia vuokralaisia varten.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahduta minua kommentillasi ja kiitos ajastasi! :)