7.6.11

Paljettirakkautta ja rantavaatteita

Käyn usein theoutnetin sivuilla ihastelemassa eri suunnittelijoiden asuja ja asusteita. Eilen kävin huvikseni katselemassa leikkimielellä löytäisinkö sieltä itselleni uusia bikineitä tai kokouikkaria Sen lisäksi että minulla on kieroutunut rakkaus kaikkiin eläinkuoseihin, rakastan myös paljetteja! Tuossa niitä on paljon ja yhdistettynä ihanaan kuviointiin! Kyseessä on Missoni Mare merkkinen uimapuku, jonka lähtöhinta on ollut huimat n.1 400€ ja alennettunakin se maksaisi vielä n.350€.


Takaa puku oli kuitenkin pettymys. Tuo kapea raidoitus pepun kohdalla ei näytä mielestäni yhtään hyvältä. Mieluummin olisi mielestäni saanut jatkua ristiinraidoitus tai sitten se olisi saanut olla yksivärinen. Silti olen mielettömän ihastunut siihen miltä se näyttää edestä ja voisin helposti kuvitella sen päälleni.

Tuotetiedoissa lukee:
Missoni Mare strapless swimsuit: multicolored abstract-print crochet-knit, clear sequin embellishment, elasticated neckline, underwired support, fully lined, comes in a signature pouch. Slips on. 100% rayon. To get the best from your Missoni beachwear we advise you do not wear it to swim. Hand wash.

Tuo ei ole siis ehkä minulle monenkaan seikan vuoksi, mutta jos jostain löytäisin samankaltaisen topin, ostaisin sen välittömästi!

Tein vielä kollaasit kivoista bikineistä, jotka löysin samalta sivustolta sekä kokouimapuvuista ja kaftaaneista.


Omat suosikit noista olisivat ehkä nuo Vixin bikinit tai sitten nuo valkoiset Melissa Odabashin.



Otin mukaan myös pari kokouikkaria. Tykkään että niissäkin on jokin juju ja sen takia perus speedot ovat ehkä hieman tylsiä. Tosin jos harrastaa uintia ihan enemmänkin, ovat ne siinä varmasti erinomaiset. Ensimmäisissä on mielestäni kiva solki ja halterneck-leikkaus, toisissa on muuten vain hauska muotoilu ja tykkään tuosta kuvioinnista mitä siinä vähän on. Joku varmasti miettii että millaiset rusketusrajat varsinkin noista toisista saisi, mutta itselläni ei ole siinä ongelmaa, sillä en ikinä rusketu lainkaan. En kotisuomessa, en ulkomailla. ;) 

Kaftaanit ovat taas mielestä eivät ainoastaan ihania, vaan myös käytännöllisiä. Varsinkin ulkomailla rantalomilla, on ihanaa heittää päälleen vain jokin rento kaftaani matkalle rannalle. Ne ovat myös ihanan vilpoisia ja kivoja pukea märkien bikinien päälle, jotka kuivavat alla nopeasti. Ihastuin noihin kahteen niiden värikkyyden vuoksi, vaikka tykkäisinkin että ne saisivat olla ehkä hieman lyhyempiä eli enemmän polvipituisia.

Mitä te noista tykkäsitte? Millasia bikineitä tai rantavaatteita teillä on tai mistä tykkäätte? :)

6 kommenttia:

  1. Oi noi valkoiset Melissat on munkin mieleen. Upeat!

    VastaaPoista
  2. Ne on just sitä! :) Kiva kun kävit ja jaksoit jättää kommentinkin. :)

    VastaaPoista
  3. Kiiti vaan itelles ja käyn ilmanmuuta toistekin!

    VastaaPoista
  4. Oi miten upeita nuo kaftaanit! Niin herkullisen värisiä! :) Biksuista tykkäilen eniten noista valkoisista, tosi nätit!

    VastaaPoista
  5. Mä pidän aika paljon kanssa tosta uimapuvusta ja ajattelinkin tehdä lähipäivinä postauksen uimapuvuista. Oon myös samaa mieltä ton raidotuksen kanssa, ei sovi sinne alas ollenkaan! :)

    Myös Moschingo cheap and chic näyttää aika kivalta omaan makuun :)

    VastaaPoista
  6. Ansku: kiva! :)

    Jonttu: Munkin mielestä juuri se värikkyys on niissä parasta. :) Kiva kun kävit! :)

    Nirso: Mukavaa että säkin pidit siitä! Ajattelin että se voi olla paljetteineen ihmiset aika kahtia jakavia.. ;) Odotan innolla sun postausta! :)

    VastaaPoista

Ilahduta minua kommentillasi ja kiitos ajastasi! :)