4.6.11

Raitoja!

Törmäsin britti Voguen sivuilla kuva-albumiin eri suunnittelijoiden raidallisista vaatteista, kengistä ja laukuista. Olen aina sinällään pitänyt raidoista ja omistankin muutamia, lähinna seilorihenkiä raidallisia paitoja. Ei siis mikään yllätys, että ihastuin heti muutamaan kuvia selaillessa.


1. Sportmax  2. Jonathan Saunders  3. Marc by Marc Jakobs  4. Marc by Marc Jakobs  5. Jonathan Saunders  6. Prada 7.Cynthia Steffe  8.Cynthia Steffe  9. Isabel Marant  10. Celine

Erityisesti tykästyin 5. ja 7. playsuiteihin, joissa raidoitus ei sinällään hyppää silmille, vaan esiintyy hillitymmin. Pidän myös molempien värityksestä vaikka toinen onkin rauhallisempi pastellisävyinen ja toinen voimakkaamman värinen. 4. Kirkkainen väreineen ja ilmavine helmoineen mielestäni vain jotenkin henkii kesää. 8.,9., ja 10 ovat puolestaan mielestäni melko yksinkertaisia, mutta todella kivoja ja voisin huolia kaikki niistä kaappiini. 

Paidoista 8. ja 9.minulle tuli jotenkin heti mieleen Zara. Voi olla koska nyt sieltä löytyy hyvin paljon samantyylisestä materiaalista olevia vaatteita ja raidallisiakin. 

Zara


Olen muuten ihan hirvittävän huono tekemään näitä kollaaseja, koska meinaan aina kahmia liikaa kuvia. Zarastakin oli hirveä karsiminen, että sain rajattua määrän edes tuohon kymmeneen. :D Tykkään kyllä muutenkin hirmuisesti Zaran vaatteista. Lähimpään Zaraan on ikävä kyllä (tai onneksi) 200km matkaa, joten sieltä tulee ostettua vähemmän vaatteita kuin monilta muilta ketjuilta, jotka ovat levittäytyneet laajemmin Suomeen. Mielenkiinnostani Zaraan ehkä kertoo myöskin se, että kun muuttomme Melbourneen varmistui, googletin välittömästi onko siellä Zaraa. :D

Mutta raidoista.. olenko ainoa jota ne kiehtovat? :)


5 kommenttia:

  1. Koskas te muuten muutatte Australiaan?:)

    Tänä kesänä olen innostunut erityisesti sini-valko raidoituksesta..Minä joka en vielä puoli vuotta sitten olisi suostunut laittamaan mitään sinistä päälleni :)

    VastaaPoista
  2. Elokuun puolivälissä. :) Sininen on taas lempivärini ja minulla sitä löytyy aika paljonkin. Seilorihenkiset vaatteet ja juuri sellaset sinivalkoraidalliset on kyllä ihania. :)

    VastaaPoista
  3. Oi no teillä ei sitten ole enää kauaa :) Jos jatkat sitten vielä blogin pitämistä niin mielenkiintosta kuulla miten siellä lähtee sujumaan :)

    VastaaPoista
  4. Mimmu: Se olikin alunperin yksi syy miksi halusin perustaa blogin. Ajattelin että ehkä tulee enemmän valokuvattua ja kirjoitettua asioita muistiin :)

    Mona: hih.. kiva! :D

    VastaaPoista

Ilahduta minua kommentillasi ja kiitos ajastasi! :)