25.6.11

Juhannusaatto

Juhannusaatto oli tosi kiva. Päivällä tuli vain otettua todella rauhallisesti nukkuen ja lepäillen. Vaikka lähes terve jo olenkin, väsyn silti edelleen todella helposti. Päivällä tuli käytyä torikahvilassa ja alkuillasta kun oli taas uutta energiaa, lähdimme mieheni kanssa käymään kavereittemme mökillä. Oli pakko päästä käymään jossain, koska omassa kotona sisällä nököttäen ei juhannus olisi varmastikaan edes tuntunut juhannukselta. Mökillä oli ihania ystäviä ja myös ihana koira. Jos joku ei ole vielä huomannut niin tykkään aika paljon koirista.. ;)



Onni löytyy kesästä

Sydänkivi


Juhannuskoivu ja Onni

Mintun kanssa <3
Minttu on yksi mun parhaimpia ystäviä ja ollaan tunnettu toisemme 5-vuotiaista saakka. Oli ihanaa nähdä juhannuksena, sillä asutaan nykyään eri paikoissa. Onneksi silti nähdään suhteellisen usein.

Mulla ja miehellä on suloinen pikku kesäauto ja eihän juhannuksena olisi voinut muuta kuin keäsautolla liikkeelle lähteäkään.. ;) Näyttää pieneltä ja pieni se onkin, mutta myöhemmässä vaiheessa iltaa sinne mahtui yllättävän monta ihmistä.





Juhannuskokko


Mökiltä lähdettyä, päädyin katsomaan Martina Aitolehteä ja Dannya, kyllä vain.. :D Minulla oli oikeasti todella hauskaa sielläkin ja Martinan musiikki on yllättävän hyvää. Ei nyt ehkä mitenkään poikkeuksellisen ihmeellistä, mutta ei nyt kyllä mitenkään huonoakaan. Luulen että Martina on musiikin suhteen saanut paljon lokaa niskaansa juurikin maineensa vuoksi mikä on tullut muualta. Sain muuten Martinan nimmarinkin.. hah.. :D

Näin siellä varmaan miljoonaa tuttua ja ystävää, ja osaa tutuista en ollut nähnyt pitkään aikaan. Se ihmisten näkeminen ja heidän kanssaan jutteleminen oli ehkä illassa kaikkein parasta! Danny oli myös ihan hyvää taustamusiikkia tuttuinen hitteineen kun jutteli ystävien ja tuttujen kesken. 









Rituli<3 <3 <3


Sellainen juhannusaatto minulla. Tänään olen ottanut vain rennosti, käynyt ulkona syömässä ja Ritulilla kylässä. :) Illalla tai viimeistään huomenna grillaillaan ja käydään myös vanhempieni luona mökillä. Miten teillä on juhannus mennyt? :)

7 kommenttia:

  1. Olipas kiva juhannus ja meijän yhteiskuva onnistui hyvin :)<3

    VastaaPoista
  2. Juhannus meni kivasti, ja olit seurana mitä parainta! Kiitos rakas <3 <3 t. Rituli

    VastaaPoista
  3. Kiitos itsellesi! <3 Eilenkin oli tarkoitus vain käväistä luonasi, mutta se käväisy venyikin koko päivään. :)

    VastaaPoista
  4. Iiiiihana tuo teidän kesäauto!!:) Ja Juhannuspäivä oli kyllä aivan huippu, miten se vierailu venyikin niin... :) - Noora

    VastaaPoista
  5. Ja ootte kyllä muruset niin ihania kuvassa! Pusut <3 - Noora

    VastaaPoista
  6. Se on kyllä hauska auto ja juhannuspäivä oli tosiaan ihmeellinen ja kiva.. ;)

    VastaaPoista

Ilahduta minua kommentillasi ja kiitos ajastasi! :)