6.6.11

Kahvilla Kenkäverossa

Sunnuntaina kävimme ystäväni Nooran kanssa Mikkelissä kenkäverossa, joka on on siis vanha pappila. Nykyisin siellä voi käydä ruokailemassa tai kahvilla. Siellä on myös myymälä, jossa myydään mielestäni kaikkea todella kivaa ja sieltä on helppo löytää lahjoja. Paikka vanhoine rakennuksineen ja puutarhoineen on mielestäni todella kaunis ja suosittelen sitä ehdottomasti vierailupaikaksi kesäisin. Sinne on myös helppo pysähtyä ohimenomatkalla, sillä se on vain 0,5km 5-tieltä.

Itselläni oli vierähtänyt jo useampi vuosi siitä kun olen kunnolla siellä käynyt, mutta lapsuuteeni liittyy mukavia muistoja, jolloin kävin siellä Mummini ja Ukkini kanssa ja sain aina sellaisia vanhanajan kartionmuotoisia nekkuja. Alle kokosin vain muutamia kuvia mitä siellä otin. 

Päärakennus
Noora <3








Ihanat kristallikruunut!


8 kommenttia:

  1. On kyllä. :) Tykkään muutenkin paikoista joilla on historiaa ja joista voi vielä aistia menneen ajan henkeä. Teillä on siellä Turussa varmasti todella paljon sellaisia paikkoja. :)

    VastaaPoista
  2. Niin on. :) Jos on ikinä menossa Mikkelin ohi sillein ettei ole hirveää kiirettä, kannattaa pysähtyä vaikka kahville. :)

    VastaaPoista
  3. Ihania kuvia! Tuo oli ihana päivä, ihana Mirvaseni!<3
    Päivän sana on ihana! PUSS!

    - Noora

    VastaaPoista
  4. Oli kyllä todella ihana! Kiitos kun sain tulla mukaasi kuvauksiin. <3

    VastaaPoista
  5. Kiitos sinulle, että tulit! Ja kun rauhoittelit mua itsekriittisyyden partaalla lehden ilmestyttyä <3
    - Noora

    VastaaPoista

Ilahduta minua kommentillasi ja kiitos ajastasi! :)