22.7.11

Kristin Cavallari ja keltainen clutch

Joskus yksinkertaisuus on kaunista ja ennenkaikkea se on monesti helppoa. Yksinkertaisuus viehätti minua Kristin Cavallarin asussa ja ilmeessä. Mustat kapealahkeiset farkut, musta silkkimäinen toppi mattapintaisena, mustat korkkarit, ja jotta asu ei menisi ihan tylsäksi, keltainen clutch. Tämä yhdistettynä rentoon ponnariin ja suht yksinkertaisiin kultaisiin koruihin. Täydellinen asu jos haluaisi vain mennä parin kaverin kanssa rennosti muutamalle drinkille.

Samat vaatteet toimisivat myös hyvin päivällä isomman laukun ja matalien kenkien kanssa, jolloin ilme olisi taas erilainen. Itse suosin monesti matkustaessa sitä, että mukana on helposti erilailla yhdisteltäviä vaatekappaleita, ja yleisilmeen voin vaihtaa pelkästään vaihtamalla kengät, laukun ja koruja.

Tarkistin oman tilanteeni värikkäiden clutchien suhteen ja heikolta näyttää. Sininen on satiinimaisen materiaalinsa puolesta liian juhlallinen ja vaaleanpunainen jotenkin liian pliisu. Lisäksi ne ovat ehkä hieman liian pieniä.

vasen O.I.S ja oikea Guess by Marciano
 Nopealla nettikauppojen tutkimisella ei ainakaan hm, Ginan, Spirit Storen tai Piecesin sivuilla näkynyt mitään kivaa sopivaa clutchia, mutta ehkä sellainen tulee vastaan myöhemmin.

4 kommenttia:

  1. Aika jännä,mä en varmaankaan ikinä ostais keltaista clutchia, mutta nyt kun näen sen Kristenillä mustan asun kera se näyttää todella hyvältä ja jopa ihan mun tyyliseltä! :)

    VastaaPoista
  2. Aivan ihana clutch Kristinillä! Kristin on muutenkin aivan upea (ainakin ulkoisesti, heh), tuntuu että hän onnistuu lähes aina asuvalinnoissaan ja nuo ihanan luonnollisen väriset blondit hiukset voisin omia itselleni :)

    VastaaPoista
  3. Voisin vastata jokaiseen huomioosi, että kieltämättä. ;)

    VastaaPoista

Ilahduta minua kommentillasi ja kiitos ajastasi! :)