2.7.11

Kate Mossin ja Jamie Hincen häät

Eilen meni myös Kate Moss naimisiin Jamie Hincen kanssa. Katen puvun oli suunnitellut John Galliano kun taas sulhasen puku oli Yves Saint Laurentin. Mielestäni puku on hyvin morsiamen tyylinen enkä olisi osannut hänelle kuvitellakaan esimerkiksi isoa leveää helmaa. Mekko on toisaalta yksinkertainen, mutta toisaalta siinä on upeita kultaisia kirjailuja ja kaikenlaisia pienempia kauniita yksityiskohtia kun sitä tutkii tarkemmin. Katen huntu on mielestäni aivan ihana, rakastan sitä, ja mielestäni puvun pidempi taakse jatkuvat helma kaunis! Itseasissa mitä enemmän katselen noita kuvia olen enemmän ja enemmän hullaantunut kyseiseen mekkoon! <3





<3







Ihanan iloisen ja onnellisen näköisiä!

Kuvat: Fashion Copious

5 kommenttia:

  1. Onpas hieno puku! Tosi hienot nuo kultaiset kirjailutkin ja kaikki. Hieman vaivasi kyllà yhdessà kuvassa kun nànni nàkyi niin selkeàsti làpi, mutta toisaalta mallina tunnettu sekin on jo niin useasti nàhty, ettà tuskin se ketààn haittasi...ei edes pappia ;)

    VastaaPoista
  2. Se taitaa olla jo ihan yksi Katen tavaramerkeistä.. ;)

    VastaaPoista
  3. Kate on kyllä aina niin tyylikäs! Miten hän voikin näyttää AINA hyvältä vaikka hiukset olisivatkin miten sattuu (mutta silti upeat) ja vaatteet sen näköiset että on vaan kaapista revitty päälle jotain mitä ensimmäisenä käteen osuu :) Toivon että hän olisi myös saanut elämänsä järjestykseen ja huumehouruiset bileajat olisivat historiaa :)

    VastaaPoista
  4. Kaunis puku kyllä, ja hyvin Katen tyylinen :)

    VastaaPoista
  5. Mimmu: Niinpä! Tuntuu että sillä kasvojen luustolla ja kropalla kaikki näyttää hyvältä. Toivottavasti, sellainen elämäntyyli on hirmuisen kuluttavaa, niin keholle kuin mielelle.

    Jonttu: Niin on :)

    VastaaPoista

Ilahduta minua kommentillasi ja kiitos ajastasi! :)