5.7.11

Nyt ne on matkalla!

..nimittäin käytännössä lähes kaikki vaatteet ja kengät mitä halusin mukaan Australiaan. Loppujen mitä haluan mukaan on nyt mahduttava matkalaukkuun. Urakka oli pitkä ja kesti koko sunnuntai illan kun valikoin ja valikoin, karsin ja karsin.. Vaikeitakin hetkiä koettiin, esimerkiksi kun mieheni kantoi yhden pussillisen kenkiäni roskiin.. jääkää hyvästi rakkaat..


Mukaan lähtevät matalat kengät

Nämä myös! Huom! korkkarit kuvattu kahdesta suunnasta, eli ei nyt sentään ihan älyttömästi kenkiä :)


Näistä vasemmanpuoleiset jäävät säilöön odottamaan ja oikenpuolimmaisille jäi ikävä, mutta ehkä aiheellinen kohtalo eli roskiin.


Kavereille tarjolle menevät

Ihan kaikkia kenkiä en jaksanut kuvata kun alkoi väsyttää koko touhu. Mukaan läksi vielä noiden lisäksi yhdet varvassandaalit, vaelluskengät sekä Merrelit. Joidenkin kenkien kohdalla päätös roskiin heittämisestä oli vaikea ja joidenkin kohdalla mietin miksi en ole tehnyt sitä jo vuosia sitten. Samoin vaikeaa oli luopua käyttökelpoista kengistä. Vähän jäivät mietityttämään varsinkin vielä ballerinoista ylärivin pronssiset, vaaleanpunaiset sekä leopardikuosiset, mutta menkööt.. ehkä ne löytävät uuden onnellisen kodin jonkun kaverini luona tai sitten SPR:n kontin kautta jonkun tuntemattoman. Miksi tämä on niin vaikeaa.. en oikeasti pysty enää edes katsomaan noiden kenkien kuvia.. :(

Vaatteissa karsiminen oli huomattavasti helpompaa ja niiden kohdalla ei esiinny samanlaista luopumisen tuskaa. Itseasiassa tuntui jopa hyvältä luopua osasta vaatteita, joita tietää ettei tule ikinä käytettyä tai korkeintaan hyvin harvoin. Ihan turhaan vain veivät tilaa vaatekaapistani ja niitä kivoja vaatteita oli hankala löytää sieltä joukosta. Plussaa oli myös se, että löysin kaapeistani muutamia "uusia" vaatteita, joita en muistanut.


Ensimmäinen pino vasemmalta kavereille, toinen säästöön ja kaksi oikeanpuolimmaista mukaan Melbourneen.
Farkut jaksoin vielä kuvata, mutta siihen se jäikin kun kaiken energian vei lajittelu ja pakkaus. Toisaalta ette te nyt pelkistä vaatepinoista varmasti hirveästi mitään irti saisikaan kun ei niistä näy millaisia ovat itse vaatteet. Kengät menivät ihan muovipusseihin, mutta vaatteet tyhjiöpakattiin. Ensinnäkin ne menivät siten kolmannesta pienempään tilaan ja toisekseen toivon että ne kestäisivät merimatkan paremmin (pelkään silti että saan kaiken homehtuneena.. :D). Kivoin osa pakkaamisesta oli se kun sai laittaa vaatteet muoviseen pussiin ja imeä imurilla se tyhjäksi ilmasta. Oli hauskan näköistä kun pussi vain pieneni ja pieneni. Miten pienistä asioista voikin tulla iloa.. ;)

Tyhjiin imetty. Olen näköjään kuvannut myös varpaani.. :D

Tänään meinasi kyllä iskeä pieni kriisi kun tajusin ettei minulla ole mitään päällelaitettavaa. Kaikki ne vähätkin "kivat vaatteet" ovat nyt matkalla ja muutkin jo pakkasin laatikkoihin. Onneksi jotain rättiä löytyy kuitenkin vielä vaatekaapista ettei ihan alasti tarvitse kulkea. ;)

8 kommenttia:

  1. Jestas sulla on paljon kenkiä! Mulla ei varsinkaan kesäkenkiä ole paljon kun multa suunnilleen hajoaa aina edelliset kun hankin uudet :D En tiedä miten aina kesän jälkeen mun kaikki kesäkengät on niin räjähtäneen näkösiä että ne joutuu heittämään roskiin!


    Anteeks jos multa on mennyt ihan ohi, mutta mikä päivä te muutatte? Oliko se loppukesästä? Itsekin joudun kohta pakkaushommiin kun ensi kuussa on tiedossa muutto uuteen kotiin :)

    VastaaPoista
  2. Tavallaan se, että on paljon kenkiä vain ruokkii sitä määrää koko ajan lisää. Kun vaihtee päivittäin aina eri pariin, ei mikään niistä ehdi kulua siten että ne voisi heittää roskiin, ja kuitenkin törmää kaupoissa koko ajan uusiin ihanuuksiin. :)

    Tein muutosta tuollaisen laskurin sivupalkkiin (jota tosin häiritsee ajoittain jokin mainos), eli 41 päivää jäljellä. :) Noi mun pakkaamat tavarat seilaa kuulemma merellä 8-12 viikkoa, joten taidetaan ehtiä ennen niitä perille. :D

    Tsemppiä sullekin muuttoon. :) Meillä ainakin on kertynyt vaikka minkälaista tavaraa ja roinaa kaappeihin, joita ei tyhjennä hetkessä.

    VastaaPoista
  3. Katsoin kanssa,että lukuisia himoittavia yksilöitä löytyy sun kenkävarastoista! Ihania:) ja paljon!
    Aika jännää varmaan tuo pakkailu... tsemppiä! Ja hei, jos vaatteet loppuu niin aleistahan saa lisää, haha!;)

    VastaaPoista
  4. Sehän kuulostaa hyvältä ratkaisulta! Täytän vaatekaappini uudestaan uusilla ostoksilla ja eikös se sanonta ale-tuotteista mene "sehän on kuin laittaisi rahaa pankkiin" ;) Jos yritän pärjäillä näillä nykyisillä. ;)

    VastaaPoista
  5. Toivon enemmän kuin koskaan että mulla olisi samankokoinen jalka kuin sulla, Mirvaseni ;) IHANIA KENKIÄ!! <3
    - Noora

    VastaaPoista
  6. Eksyinpä blogiisi ja selaisin sitä hieman, oikein kivalta vaikuttaa. Mikä määrä kenkiä sinulla, noissa balleriinoissa oli monta sellaista, jotka huolisin heti omaksi. :)

    Pitänee tulla toistenkin vierailulle, jään mielenkiinnolla seurailemaan muuttopuuhiasi.

    VastaaPoista
  7. Kiitos. :) Todella kivaa että eksyit ja vielä kivempaa että jaksoit jättää kommenttiakin. :)

    VastaaPoista

Ilahduta minua kommentillasi ja kiitos ajastasi! :)