14.7.11

Uudet Tory Burchit, kyllä vain!!!

Tory Burch trilogia jatkuu ja huipentuu viimeiseen osaansa! Aikaisemmat osat ovat luettavista postauksista Uudet Tory Burchit! ja Nyyh.. Varsinkin toisen osan nimi kertoo jo hyvin paljon miten siinä lopulta kävi..

Kesäkuun lopussa kävi kuitenkin tuuri ja huomasin, että Outnetiin oli jälleen tullut Burchin ballerinoja ja vielä useita malleja. Tein tilauksen salamannopeasti, mutta viimekerrasta viisastuneena en vielä hehkuttanut löydöstäni kenellekään. Kengät saapuivat viimein eilen DHL:n toimittamina. En tiedä mikä sillä aina kestää niin kauan. Kun tilasin edelliset Toryni jenkeistä Shopbopista, tulivat ne UPS:n kautta toimitettuna yli puolet nopeammin ja ne sentään ylittivät valtameren..

Valikoimassa olevista malleista päädyin tummanruskeisiin Gabyihin. En halunnut että ne ovat aivan samankaltaiset kuin Toryn mustat Reva ballerinani. Gabya oli outnetissa myös saatavilla mustana, mutta jos joku muistaa niin olen kaivannut täydennystä nimenomaan ruskeisiin kenkiini. Minulta löytyy jo vaaleanruskeita, konjakin värisiä ja yhdet harmaaseen taittavat, mutta aivan perus tummanruskeita minulla ei ollut ainuttakaan paria.

Lisäksi jo tilatessa ajattelin, että nuo kävisivät varmasti täydellisesti Michael Korsin Darringtoniini. Kuvassa se näyttää melkein mustalta, mutta se on luonnossa hyvin tumma ruskea ja täydellinen pari uusiin kenkiini. Yllätys minulle oli se, että Gabi mallin kengissä on nahkapohja ja ainoastaan kannassa on hieman kumia. Saa nähdä miten sen suhteen käy pidemmässä käytössä, mutta tutkailun perusteella näyttäisi että sisä- ja ulkopohjan välinen osa saattaisi olla puuta tai ainakin näyttää aivan siltä.Enää edellisen tilauksen epäonnistuminen ei harmita yhtään, vaan se oli ilmiselvästi kohtaloa. ;) Edelliset vaaleat olisivat varmasti olleet ihanat, mutta siinä värimaailmassa minulla on jo yhdet Rocket Dogin kangasballerinat sekä vähän aikaa sitten Zarasta löytämäni ballerinat. Tuonvärisiä minulla ei ole yhtään ainutta paria ja Darringtonin yhdistely helpottuu huomattavasti. Lisäksi edellisen tilauksen peruuntumisen vuoksi sain noistakin vielä 25€ lisäalennusta. Näin sen piti mennä. :)

9 kommenttia:

 1. Onnea uusista kengistä! Toryt voisin itsekin hommata joskus, hmm... Ehkä ens kuussa, tämän olen shoppailulakossa. Tai sitten reissusta:)

  VastaaPoista
 2. Oijjoi aivan mahtavaa!!! :) Paljon onnea uusien ihanuuksien omistajalle! :)

  VastaaPoista
 3. Laapa: Jenkeistä niitä ainakin saisi vähän halvemmallakin. :)

  Jonttu: Kiitos, kyllä kengät aina lämmittää sydäntä. <3

  VastaaPoista
 4. Ihanat, onnea uusista kengistä! :) Itse olen myös himoinnut Tory Burcheja, mutta juuri tuon tilaamisen takia se on jäänyt. En tiedä mikä koko olisi hyvä, kun koko vaihtelee 39-40, riippuen kenkämerkistä ja mallista. Olisi ikävä tilata vääränkokoiset ulkomailta asti. Miten hyvin noissa muuten koot pitää paikkaansa?

  VastaaPoista
 5. Minulla on myös välikoon jalka eli 37,5. Yleensä ja varsinkin ballerinoissa käytän 37. Jenkkikoot ovat mielestäni siinä mielessä hyviä, että niissä on myös ne välikoot. Molemmat Toryni on kuitenkin 7 eli 37. Tykkään että uusissa kengissä ja juuri aitonahkaisissa, kengät saavat olla uusina lähes napakat, sillä nahka antaa hieman periksi, ja siten en halua että ne pienen käytön jälkeen ovat jo isot. Eli mun mielestä ainakin nuo kaksi pariani vastaavat molemmat täysin kokotaulukkoa ja esimerkiksi sulle vois olla 9,5 aika varma ratkaisu. :)

  Itsekään en yleensä tykkää tilata kenkiä netistä, mutta noissa juurikin noihin kokoihin perehdyin aika hyvin ennen ensimmäistä tilausta. Muutenkin jäi harmittamaan kun viimeksi olin jenkeissä, olin katsonut jo liikkeiden osoiteetkin valmiiksi mutten sitten vain ehtinyt. Kotiin tullessa jäi harmittamaan ja oli pakko tilata.

  VastaaPoista
 6. Arvaa mitä juuri tilasin, taisi olla kohtaloa, että siellä oli ainoastaan 9,5 kokoa jäljellä. Hyvä alennus ja väri joka sattuu uuden laukun kaverina, hmm.. en voinut olla tilaamatta. ;)

  VastaaPoista
 7. ihanaa, vihdoin sait uudet Burchit :) Miten onnistutkaan aina löytämään kokoja? Itse huomasin samat kengät mutta oma koko oli jo mennyt... :( Mutta paljon siis onnea uusista perheen jäsenistä! :)

  VastaaPoista
 8. Mä taidan kytätä sitä sivua aivan liikaa.. ;)

  VastaaPoista

Ilahduta minua kommentillasi ja kiitos ajastasi! :)