16.7.11

Pieces

Kuopion Rauhalahdessa oli todella kivaa. Ilmassa on ollut pientä stressiä ja tuollainen pieni irrottautuminen tekee todella hyvää. Allasosasto oli ihan ok ja oli mukavaa loikoilla eri altaissa ja olihan se vesiliukumäkikin pakko kerran kokeilla. Kaikenkaikkiaan erittäin rentouttava yhden yön reissu.




Meidän pitää tyhjentää meidän asunto nyt kahdessa viikossa, koska sitten tänne muuttavat vuokralaiset. Itse muutamme pariksi vikaksi viikoksi mökille. Odotan sitäkin, koska tykkään olla mökillä ja siellä voi tehdä kaikkea hauskaa kuten saunoa puusaunassa, uida, ajella vesiskootterilla ja grillailukin tuntuu jostain syystä aivan erilaiselta siellä kuin kotona. Matkaa töihin kertyy puoli tuntia suuntaansa, mutta se on ihan ok, ja olen ajatellut että ihan viimeisen viikon pidän jo lomaa. Saa siis rentoutua ja viettää aikaa mökillä, tai nähdä jossain kavereita ja perhettä ilman että työ söisi aikaa enää sillä viikolla. Mutta nyt parille seuraavalle viikolle on aika paljon hommaa!

Kuva: we heart it



Mieheni on ollut parilla matkalla viime viikolla ja toissa viikolla, joten itselläni olisi hyvin ollut aikaa pakkailla kaikkea. Suurin osa illoista on kuitenkin mennyt ystävien seurassa. Melkein joka ilta on nähnyt jotakuta, ja vaikka heidän seurassaa on aina hauskaa, tuntuu että nyt on ollut oikein erityisen hauskaa. Olen huomannut taas kerran että monesti impulsiivisuus on kaikkein hauskinta ja on taas syntynyt monta pitkäikäistä ja ihanaa muistoa. <3

Kuva: we heart it


..ja vielä..

Olen ihan koukuttunut Vivven blogeihin. Haukaa lukea vaihteeksi jonkun blogia, joka jaksaa kirjoittaa hyvin avoimesti ja hauskasti, paljon avoimemmin varmasti kuin itse ikinä osaisin. Hän vaikuttaa todella hauskalta ja eloiselta ihmiseltä, joka uskaltaa myös mainita jos jokin ei ole mennyt kovin hyvin.  Muutama päivä sitten aloitin lukemaan hänen edellistä blogiaan sen ensimmäisestä postauksesta saakka, ja lukasinpa jo hänen sitäkin edellisen bloginsa. Yleensä jos löydän kivan uuden blogin saatan korkeintaan silmäillä joitain vanhoja postauksia. Yksi syy miksi varsinkin hänen vanhat bloginsa kiehtovat minua on se, että hän vietti vuoden au pairina Sydneyssä. On ollut todella mielenkiintoista lukea kaikkia juttuja hänen arjestaan siellä ja siinä kulttuurissa. Myöskin se että hän kirjoitti paljon tuntemuksistaan on kiva, koska uskon että saatan vielä kokea monia niistä itsekin..

2 kommenttia:

  1. Mökillä asuminen on huippua! ;) Ei edes puolen tunnin työmatka haittaa, nääs, ei ainakaan mua!

    VastaaPoista
  2. Olen lukenut miten sinäkin nautit siitä ympäristöstä. :)

    VastaaPoista

Ilahduta minua kommentillasi ja kiitos ajastasi! :)