7.7.11

Asua ja luontopolkua

Eilen aamulla iski taas ihan kauhea kiire (kuten aina). Vartissa onnistuin pesemään hampaat, meikkaamaan simppelisti, heittämään tukan ponnarille ja löysinpä vielä jotain vaatettakin päälle. Paita on varmaan 4 vuotta vanha ja ollut viimeiset vuoden vaatekaapissani lähinnä unohduksissa. Se on todella mukava päällä kesäkuumillakin ja pidän sen neliömallisesta kaula-aukosta. Se kuitenkin rypistyy todella helposti ja en jaksa ikinä silittää sitä. Tänään ei siihen olisi ollut edes aikaa, joten sen vuoksi se on niin ryppyinen. Ostin sen aikanaan alennusmyynneistä ja hintaa sillä oli vain 5€, joten siten ei huono ostos.


- paita: Vero Moda
- farkut: Freesoul
- laukku: LV
- kengät: Tory Burch

Kuukausi näköjään selvittiin tässä blogissa ennen kuin tuli peilin kautta otettuja kuvia. Mieheni on työmatkalla, joten pakko hoitaa itse kaikki kuvailut. Pitäisi varmaan miettiä paikka missä saisi helposti hyvässä valossa otettua kuvia itselaukaisimella.

Aamulla iski heti kenkäkriisi. Jotenkin tuntui että nuo mustat ballerinat eivät istuneet asuun ollenkaan, mutta kun vaihtoehdot olivat vähissä. Vanhassa elämässä olisin varmaan valinnut nuo Rocket Dogin ballerinat. Ne ovat vaaleat ja menevät kivasti yhteen värimaailmaltaan laukun nahkaosiin.



Entinen työkaverini kuuluu erääseen luontoyhdistykseen ja he olivat järjestäneet ohjatun luontopolun. Päivällä hetken mielijohteesta soitin ystävälleni Nooralle ja päätimme lähteä sinne. Sää oli lämmennyt päivän aikana aika paljon, joten töiden jälkeen vain nopeasti kotiin vaihtamaan jotain viileämpää ylle ja sitten luontopolulle!


Se oli todella kivaa. Meillä oli oma opas, joka kertoi kaikkea mielenkiintoista sekä pysäytti näyttämään mielenkiintoisia juttuja luonnosta, joita ei välttämättä olisi itse huomannut. Reitillä oli rasteja, joissa piti vastata kysymyksiin ja osalla rasteilla oli toimintaa, saimme mm. kuulla sadun, laulaa sekä tehdä rentoutusharjoituksen. Vastatessa kysymyksiin oli hauskaa yrittää kaivella mielestään asioita, jotka oli jo osittain unohtanut.

Kuten kunnon kuvaajalle aina käy, loppui kamerastani akku. Kuvaamatta jäivät siis majavan pesä ja majavan kaatamia puita, aivan jättimäinen pahka ja monta muuta kiinnostavaa asiaa. Haluan kyllä käydä tuolla polulla uudestaan vielä ennen muuttoa ja kokeilla pidempääkin reittiä.

8 kommenttia:

  1. Oi! Sanohan Nooralle terkkuja :) kiva asu ja ihania kuvia, once again!

    VastaaPoista
  2. Sanon. Noora tosin varmaan bongaa sun terveiset muutenkin. :)

    VastaaPoista
  3. Voi miten kauniita luontokuvia! :)

    P.S. Vastasin vihdoin ja viimein sun haasteeseen ;)

    VastaaPoista
  4. Ihana toi sun laukku. Mä joskus kattelin LV:n laukkuja, yhtäkkiä en tykännyt niistä yhtään ja just toi kuosi oli musta ehkä hieman tylsä. Nyt oon ihan rakastunut tohon Speedyyn just tolla kuosilla ja värillä :D.

    VastaaPoista
  5. Kuulostaa kyllä mielenkiintoiselta! Ja kyllä mun mielestä mustat Burchit sopii kaiken kanssa :)

    VastaaPoista
  6. Jonttu: Pitää käydä katsomassa! :)

    I'm Lacking: Kiitos. Mulla on myös hieman maku vaihdellut vuosien varrella ja esimerkiksi monogrammiin olin yhdessä vaiheessa ihan kyllästynyt, nyt taas tykkään. :) Itseasissa menin alunperin ostamaan speedya damierina, mutta siellä ei ollut niitä ja en jaksanut odottaa. Kaupassa ihastuin tuohon azuriin ja nyt tykkään siitä jopa enemmän, tosin vuodenaikakin saattaa vaikuttaa. :)

    Nirso: Voihan se olla niinkin :D

    VastaaPoista
  7. Kiitos terkuista! ;)
    Ja Mirva, aivan ihana luontohetki oli!!!! <3
    - Noora

    VastaaPoista

Ilahduta minua kommentillasi ja kiitos ajastasi! :)