6.7.11

Mulberry FW 2011

Törmäsin Mulberryn uuteen kampanjaan ja mielestäni se on mielenkiintoinen. Liitän Mulberryn aina mielikuvissani Englannin maaseutuun ja hyvin pukeutuneisiin aristokraatteihin (ja näiden kuvien jälkeen myös ketunmetsästykseen,  I have a strange mind).  Kampanjassa yhdistyy luonto mielenkiintoisilla leikekuvilla sisäympäristöön ja varsinkin videossa mallit ovat mielestäni paperinukkemaisia.


Mulberry FW 2011 Ad Campaign Video from Fashion Copious on Vimeo.










Mulberryn laukut ovat mielestäni niin tyylikkäitä ja ennen kaikkea minulla on niistä mielikuva laadukkaina. Ei ihme että minunkin haavelistaltani löytyy Mulberrya..  Yritys on perustettu 1971, mutta se on muutamassa vuosikymmennä onnistunut luomaan todella hienon brandin.

Mitä te tykkäätte uudesta mainoskampanjasta? Pidättekö sen särmästä vai olisiko hieman perinteisemman arvokkaampi kampanja purrut paremmin? Vai onko kampanja mielestänne edelleen liian laimea ?

Kuvat ja video: Fashion Copious

..nyt tuo kettu alkoi vaivata.. Vähän aikaa sitten taisi jossain telkkarissa pyöriä jokin siideri tai lonkero mainos missä oli puhuva kettu ja nyt sen mainoksen musiikki pyörii päässä ja melkein odotan että tuokin kettu voisi olla puhuvaa sorttia.

7 kommenttia:

  1. Minulle tuli maili myös tuosta Mulberryn kampanjasta. Tykkäsin itse noista kuvista:) joskin ehkä jotenkin Too much omaan minimalistiseen makuun. Mulberryn fani nyt jo olenkin, tuon Alexa Hoboni myötä vain enemmän...

    Noissa viimeisten kuvien laukuissa on muuten jotain Longchamppimaista.

    VastaaPoista
  2. Laukkusi onkin kyllä todellinen kaunotar. :) ..totta kyllä myöskin viimeinen kommenttisi kun tarkemmin katselee sillä ajatuksella.

    VastaaPoista
  3. oi, ihania! Its haaveilen myös Mulberryn laukusta, mutta ehkä sitä ennen mun täytyy saavuttaa jotain että olisin semmoisen ansainnut:)

    p.s kiitos kun avustit tässä profiilin "korjaamisessa" Nyt toimii!

    VastaaPoista
  4. Ymmärrän tuon. :) Itse ostin keväällä Vuittonilta sen varjolla että täytän neljännesvuosisadan, tosin siihenkin on vielä matkaa oikeasti reilu kuukausi. ;) Ja TOSI kiva, että toimii! Itsehän toimin ainoastaan välikätenä. :)

    VastaaPoista
  5. Mä rrrrrakastan Mulberryä! Harvalla designerillä on oikeasti hienoja vaatteita, mutta Mulberryllä on jopa hienoja vaatteita kenkien ja laukkujen lisäksi! Kampanja on ihan kiva, mutta vähän ehkä outo, viimeksihän niillä oli possu siellä... :D

    VastaaPoista
  6. Mullekin tuli toi ketunmetsästys-mielikuva tosta videosta varsinkin! :// En jotenki tykkää tästä kampanjasta. Laukut kyllä ovat upeita, mutta toi kampanja ei kyllä muuten pure :/

    VastaaPoista
  7. Nirso: ei tullut sun rakkaus yllätyksenä. Mun on pakko etsiä tuo possukampanja, en ole nähnyt sellaista. :D

    Jonttu: Makuja on niin monenlaisia. :)

    VastaaPoista

Ilahduta minua kommentillasi ja kiitos ajastasi! :)