20.7.11

Kukkia kynsissä

Kävin taas kynsihuollossa ja se oli toiseksi viimeisin kerta. Tällä kertaa halusin kynsiin jotain erilaisempaa, mutta halusin silti säilyttää valkoiset kärjet. Nyt muutamaa kynttäni koristaa sitten kesäinen kukkanen. Tuntui hieman haikealta miettiä minkälaiset kynnet haluaisi tälläkertaaa. Olen jo päättänyt että viimeiset kynteni saavat olla samankaltaiset kuin olivat ne ensimmäitset mitkä laitatin häitä varten.


Toisaalta odotan jo sitäkin että pääsen jälleen lakkailemaan kynsiäni tavallisilla lakoilla ja vaihtelemaan tyyliä helposti vaikka päivittäin. Intoani ei suinkaan ole vähentänyt in the spotlight of style Viivin kynsipostauksien lukeminen, joissa hän tekee mitä erilaisimpia lakkauksia kynsilleen ja esimerkiksi marmoroi niitä. Itsellenikin on erilaisia kynsilakkoja kertynyt lähemmäs 30, joten eiköhän niillä saa vaikka mitä kivaa aikaan.

10 kommenttia:

  1. Hienot kynnet. Kukkaset vàhàn niinku mulla ;)

    VastaaPoista
  2. Hihii omat ensimmäiset kynnet olivat lähes juurikin samanlaiset kun nämä :) Olisi muuten kiva nähdä kuvia häämekostasi! :)

    VastaaPoista
  3. Mietinkin että kellä muulla oon nähny kukkasia ja sinähän se olitkin! :)

    VastaaPoista
  4. Nirso: :D Ehkä jonkun kuvan voisin laittaa siitä, vaikka joskus ensi viikolla. :) Muuten en hirveästi viitsi niitä kuvia laittaa, kun itselle jotenkin niin tärkeä päivä ja en halua että kaikki kuvat löytyvät kaikille sitten jonkun googlen kuvahaun kautta.

    VastaaPoista
  5. Ranskis koristeluilla toimii aina! (:

    VastaaPoista
  6. Riina: kiitos :)

    Mikaela: Se on kyllä niin totta! :)

    VastaaPoista
  7. Joko muuten jännittää lähtö? Oletko miettinyt että itse hakisit myös töitä Ausseista? :) Itsellä hirveä stressi gradun kanssa, pitäisi olla valmis teoriassa syyskuussa ja käytännössä ensi kuussa... :/

    VastaaPoista
  8. Kyllä se pyörii ajatuksissa TOSI paljon ja jotenkin toivoo että olisipa se jo, niin pääsisi tästäkin jännäämisestä, mutta toisaalta on taas tunne, että vielä haluisi viettää tiettyjen ihmisten kanssa aikaa yhdessä, että hyvä että on vielä muutama viikko. Ehdottomasti aion kyllä siellä töitä tehdä, ei ole musta kotirouvaksi.. ;)

    Hirveästi tsemppiä sen gradun kanssa! Se on varmasti todella stressaavaa ja aikaavievää! Mutta mieti, parin kuukauden päästä sekin on käytännössä jo taakse jäänyttä elämää ja olet kaiken puurtamisen jo tehnyt. :)

    VastaaPoista

Ilahduta minua kommentillasi ja kiitos ajastasi! :)