13.7.11

Vanhoja autoja Vääksyssä

Isäni harrastaa vanhoja autoja eli on niin sanotusti mobilisti. Hänellä on itsellään neljä vanhaa autoa ja he kiertävät äitini kanssa erilaisissa mobilistien tapahtumissa. Eilen järjestettiin Vääksyssä vanhojen autojen kokoontumisajo. Mieheni on matkoilla ja kun muuttokin lähenee, ajattelin että olisi kivaa viettää aikaa vanhempieni seurassa ja olihan se. :) Itse en ole mitenkään erityisen kiinnostunut vanhoista autoista, mutta kyllähän niitä katselee sen muutaman tunnin huvikseen.

Vääksyn kanava


Vanhoissa autoissa on se hyvä puoli, että monissa niissä ovat penkit kuin sohvat. Itsellänikin meni matka Vääksyyn oikein rattoisasti kun saatoin lukea kirjaa pitkälläni ja nukkua.

Tällä olimme liikenteessä
Aiheessa kun nyt ollaan niin laitanpa kuvan yhdestä isäni autosta, joka oli meillä hääautona.


Autoja tapahtumassa oli vaikka millä mitalla, useampi sata jos pitää veikata. Eli asiasta kiinnostuneille riitti nähtävää. Kivaa myös tapahtumassa oli se, että se oli täysin ilmainen kaikille ja autoille ei sinällään ollut muita vaatimuksia, kuin että sen tuli olla vanha. Eli mitään klubijäsenyyksiä ei tarvittu.

Siitä perheautoksi farmari. Polttoainetankinkin tilavuus huimat 24 litraa!


Jengi kasaan ja tien päälle!Löytyihän joukosta sitten se oma suosikkikin.. Kyseinen auto on joku 70-luvun harvinaistuotanto, mutta silmissäni se henkii sitä rakastamaani englannin maaseutua herraskartanoineen. Tuontyyppisiä autoja näkyi monesti Neiti Marplessa tai Hercule Poirot sarjoissa."baarivarustus kritallilaseineen" ..nice..

Tottakai mietin jo mahdolliset asusteetkin itselleni valmiiksi ;)

Eli nähtävää riitti ja hauskaa oli, mutta koska en loputtomiin jaksa autoista innostua, viihdytin itseäni kuvailemalla keulakoristeita. Niitä olikin vaikka minkälaisia ja nykyiset ovat ehkä hieman tylsiä verrattuina noihin vanhoihin.Oliko kukaan samassa tapahtumassa kuin minä tai mitä muuta te eilen puuhailitte? :)

6 kommenttia:

  1. Aivan mahtavia autoja! :) Tulin hyvälle mielelle tästä postauksesta!

    VastaaPoista
  2. Wau, todella mageita autoja! :) Kyllä vanhat autot aina saa päänkääntymään, jos jossain vastaan tulee. Hienoa että löytyy ihmisiä, jotka entisöivät ja pitävät vanhoja autoja kunnossa.

    VastaaPoista
  3. Niin. :) Joskus oikein hämmästyttää miten on mahdollista, kun näkee kuvia joistain ruosteisista romuläjistä, jotka on saatu palautettua alkuperäiseen loistoonsa. :)

    VastaaPoista

Ilahduta minua kommentillasi ja kiitos ajastasi! :)