1.7.11

Häät Monacossa

Huomenna vihitään Monacon ruhtinas Albert ja Charlene Wittstock tai oikeastaan kuulemma siviilivihkiminen on jo tänään ja kirkollinen huomenna. Minulta häät menevät ohi sillä olen serkkuni häissä, mutta teitä muita keitä kiinnostaa, niin YLE televisoi häät. En sanoisi että olisin superinnostunut kaikista siniveristä kuten jotkut, mutta kyllähän heidän elämänsä monesti mielenkiintoista on. Erityisesti Monacon ruhtinassuku on ollut kiehtova. Ensinnäkin Monaco itsessään jo kiehtoo minua valtionaan ja haluaisin joskus käydä siellä. Ruusunpunaisissa mielikuvissani siihen kietoutuvat upeat maisemat välimerenrannalla, rikkaita ihmisiä timantteineen ja designer-vaatteineen, upeat huvijahdit, loputon hauskanpito.. Wikipediassa tärkeimmiksi vientituotteiksi on listattu postimerkit ja matkailu, oikeasti, miten loistavaa! :D



Monacon ruhtinassuku taas on kuuluisa skandaaleistaan ja tragedioista. Kuka voisi oikeasti unohtaa Grace Kellyn ja Rainierin rakkaustarinaa, joka päättyi Gracen kuolemaan auto-onnettumuudessa, josta prinsessa Stephanie selvisi onneksi hengissä.




Rainier ja Grace saivat kolme lasta eli nykyisen ruhtinaan Albertin sekä prinsessat Carolinen ja Stephanien. Varsinkin prinsessoista lehdistö on repinyt paljon otsikoita useista avioliitoista ja Albertin osalta on kirjoiteltu paljon hänen playboy-maineestaan ja juhlinnastaan. Ei ole helppoa olla siniverinen. ;)



Ennen kuin eksyn vielä pahemmin sivupoluille palaa asiaan eli huomisiin häihin! Niistä on varmasti tulossa loistokkaat sillä häät tulevat kuulemma maksamaan yli 50 miljoonaa euroa ja siten ne ovat yli tuplasti kalliimmat kuin Britanniassa prinssi Harryn ja Catherinen häät olivat. Häihin on myös kutsuttu kuulemma 3 500 juhlavierasta ja teemaväreinä ovat valkoinen ja kulta. En haluaisi olla kyyninen, mutta pakosti tulee mieleen että onkohan häillä myös tekemistä sen kanssa että Monacolle halutaan uusi virallinen perijä. Albertilla on kaksi aviotonta lasta, mutta lain mukaan heillä ei ole oikeutta arvonimen perimiseen. Tai ehkä Albert on vain kypsynyt ja nyt viimein löytänyt sen tosirakkautensa ja perijä tuo vain plussaa. Lisäjännitystä ovat kuitenkin tuoneet väitteet, jonka mukaan Charlene olisi yrittänyt paeta nyt viikolla Monacosta kuultuaan jotain paljastuksia sulhasensa menneisyydestä. Melkoista viihdettä.

Mielestäni Charlene on kuitenkin äärimmäisen tyylikäs ja näyttävä nainen. Hän on etelä-afrikkalainen ja entinen olympiatason uimari. Sporttisella menneisyydella on varmasti osansa hänen upena vartalonsa suhteen. Hänen hääpukunsa on suunnitellut Giorgio Armani ja tuskin maltan odottaa sen näkemistä!

Tässä pari kollaasia, joissa on hänen suunnittelemiaan pukua. Saa nähdä nähdäänkö jotain samankaltaista ja kuinka paljon etiketit rajoittavat pukua.

Megan Fox ja TomCat


Kuvia Charlenesta:


Niin upea!!!



loving the picture!
















Aikooko kukaan katsoa häitä ja mitä mieltä olette vihkiparista tai sen osapuolista? :)

Kuvat: google

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahduta minua kommentillasi ja kiitos ajastasi! :)