21.7.11

kosmetiikan kymmenen

Olen jo lukenut monesta blogista eri ihmisten 10 luottotuotetta ja nyt ihana Noora haastoi minut! :D

Haasteen tehtävänannossa käsketään valita omista kokoelmistaan 10 eri kosmetiikkatuotetta, jotka kokee parhaina. Itselleni tämä oli sinällään hieman hankalaa, sillä yleensä tykkään kokeilla kaikkea uutta, ja on vain pari tuotetta, joita ostan aina uudestaan. Sain kuitenkin jonkinlaisen listan aikaan ja tuotteet eivät ole siinä missään paremmuusjärjestyksessä.



1. Lumenen Radiant Touch on mielestäni perushyvä kasvovesi ja varsinkin talvella kun ihoni meinasi alkaa kuivumaan, tykkäsin tuosta, että se kosteutti hieman.

2. Lumenen heleyttävä päivävoide on taas aivan suosikkini ja taatusti ostaisin uudelleen ellen olisi muuttamassa. Se on mukavan kevyt ja imeytyy nopeasti ,eivätkä kasvot ala sen vuoksi hikoilemaan kovasti näin kesäisin. Mikä parasta siinä on 15 suojakerroin aurinkoa vastaan ja tykkään sen lasisesta purnukasta.



3. Estee Lauderin antiperspirantti on todella hyvä. Se pitää hyvin kainalot kuivina ja on myöskin täysin tuoksuton. Jos kaipaisin siinä jotain erilaista, niin pallo saisi olla isompi.

4. Kantapääni meinaavat välillä kuivua ja Schollin rasva on paras kaikista kokeilemistani. Se oikeasti kosteuttaa todella tehokkaasti, ja jos sitä levittää illalla nukkumaankäydessä, huomaa eron kantapäissä jo heti seuraavana aamuna.


5. Lorealin kaksipäinen ripsiväri on suosikkini siinä mielessä että sillä saan kaikkein näyttävimmät ripset. Tuo kyseinen versio myöskin hoitaa ripsiä, josta pidän ajatuksena todella paljon. Se on jäänyt kuitenkin lähinnä juhlakäyttöön sillä aamuisin olen niin laiska, että tykkään levittää ripsarin yhdellä kertaa. Arkikäytössä tykkään "Maybellinen paksukaisista", tällä hetkellä käytössä the falsies sekä one by one.

6. Rimmelin Glam'eyes lineri on puolestaan jälleen yksi luottotuotteistani. Olen käyttänyt sitä jo vuosia eikä suunnitelmissa ole sitä heti vaihtaa. Pidän sen sivellinpäästä, jolla saa helposti ohuen rajauksen. En osaa käyttää tusseja ja niillä tekemistäni rajauksista tulee aina makuuni liian paksuja.


7. Klippotekin kuivashampoosta on tullut yksi suosikeistani. Minulla on hyvin ohuet hiukset ja sillä saan niihin helposti lisävolyymia. Se pelastaa myös niinä aamuina kun miettii, että ovatko hiukset puhtaat vai pitäisikö ne pestä.

8. Mschicin Kide-sarjan aurinkopuuteri on todella hyvä. Sillä saa kevyesti käytettynä hieman lisää väriä kasvoille ja tai jos sitä ottaa enemmän, niin sitä voi käyttää poskipunana. Tykkään sen ihanasta puurasiasta ja minulla on samaa sarjaa myös poskipuna ja multipuuteri.

Nämä kaksi tuotetta ovat sellaisia, jotka pakkasin jo muuttokuljetukseen ja sen takia jouduin etsimään googlen kuvahaulla niistä kuvat. Pidän kuitenkin niistä paljon ja sen takia ne mukaan sinne halusinkin.

9. Tigin Superstar hiuksiinjätettävä hoitoaine antaa myös tuuheutta, jonka vuoksi pidän siitä. Minulla on myös samasta sarjasta shampoo ja tavallinen hoitoaine.

10. Wellan Enrich latvahoito on öljyinen tuote ja tekee todella hyvää latvoilleni, jotka haaroittuvat helposti. Todellinen tehotuote, jota ei kuitenkaan viitsi käyttää koko pituuteen ettei lopputulos vaikuta rasvaiselta.

Sellainen oli minun kymppini. :) Omista tuotteistaan kertomaan haastan Mintyn, Vivven sekä Monan.

5 kommenttia:

  1. Tämä oli kiva, tuo Tigin hiuksiinjätettävä hoitoaine pitänee hankkia minunkin. :)

    VastaaPoista
  2. Mun on miljoonia kertoja pitänyt kans hankkia tuota kuivashampoota, mutta jotenkin edelleen epäilen sen tehoa. Ehkäpä mun on nyt vaan marssittava kauppaan ja hankittava omani, kaikki ovat sitä niin kovasti kehuneet ;)

    VastaaPoista
  3. Riina: Olen tykännyt, varsinkin näin ohuthiuksisena. :) Joskus käytän muitakin hiuksiinjätettäviä, mutta tuota kun haluan erityisesti tuuheutta.

    Noora: Kannattaa kokeilla, ei se onneksi ole edes kovin pahanhintainen. Olen nähnyt sitä Sokoksella ja Tokmannilla(!) myynnissä. Kiitos vielä haasteesta. :)

    VastaaPoista
  4. Kiitos haasteesta, pitääkin joku päivä paneutua asiaan :)

    VastaaPoista
  5. Odotan kyllä innolla! Mua on aina kiinnostanut muiden ihmisten suosikkituotteet. :)

    VastaaPoista

Ilahduta minua kommentillasi ja kiitos ajastasi! :)